Cisco Webex Calling: veilige en flexibele cloudtelefonie - i4
Alle berichten

Cisco Webex Calling: veilige en flexibele cloudtelefonie

Cisco Webex een communicatiemiddel noemen doet het product tekort. Het is een samenwerkingsoplossing die bellen, vergaderen en berichten versturen combineert. Wanneer je het ook nog eens in gebruik neemt met de juiste devices, ontstaat er een krachtig platform dat functionaliteit, kwaliteit, beheer en veiligheid biedt voor elk type organisatie. Vandaag vertellen we je meer over Cisco Webex Calling, het onderdeel voor cloudtelefonie.

pattern
Cisco Webex Control Hub

Telefoonoplossing in de cloud

Cisco Webex is een complete oplossing voor professionele communicatie, geschikt voor cloudbellen en samenwerken. Webex Cloud is altijd beschikbaar en biedt gecentraliseerd beheer, beveiliging en de beste ervaring op het gebied van betrouwbaarheid. 

61% van de organisaties wereldwijd vertrouwt op Cisco Webex!

In tijden waarin medewerkers overal kunnen werken, biedt de cloudoplossing de flexibiliteit om ze te ondersteunen met bel- en vergaderfunctionaliteiten. Het maakt niet uit waar ze zijn, het werkt altijd en overal.

4 redenen om voor Cisco Webex Calling te kiezen

Organisaties die kiezen voor Cisco Webex Calling doen dat om deze redenen:

  1. Uitgebreide mogelijkheden voor PBX-functionaliteiten. Maak gebruik van een virtuele receptionist en gepersonaliseerde voicemailboxen. Ook bellen naar toestelnummers, doorkiesnummers, directory-adressen of adreslijsten is mogelijk en maakt het gebruik eenvoudig.
  2. Migratie naar de cloud in fases. Synchroniseer adreslijst- en belplannen binnen Cisco Webex Calling voor gecombineerde netwerken (cloud en on-premises).
  3. Verbeterde mobiele ervaring. Met Webex Calling en Webex Teams kunnen medewerkers overal en altijd productief zijn, ongeacht welk device zij gebruiken.
  4. Beheer eenvoudig je telefoonoplossing in de cloud. Het indienststellen, beheren en instellen van Webex Calling werkt intuïtief. De interface van de Webex Control Hub is eenvoudig in gebruik en via de gebruikersportal kunnen gebruikers gemakkelijk zelf voorkeuren en basisinstellingen ingeven.

Uiteraard voldoet Cisco Webex Calling aan de hoogste normen voor veiligheid. Het is een betrouwbaar platform dat versleutelde communicatie biedt, zodat jouw organisatie optimaal beschermd is voor dreigingen via telecommunicatie.

Cisco Webex Calling is voor iedereen geschikt

Elke organisatie, groot of klein, kan profiteren van de voordelen van Cisco Webex Calling. De cloudoplossing is als abonnement beschikbaar en kan naar wens worden samengesteld. Op- of afschalen is altijd mogelijk, waardoor de oplossing meebeweegt met jouw organisatie. 

Het gemak en de eenvoud van Webex Calling zal je verbazen en biedt een ervaring die jouw organisatie zal veranderen. Je kunt kiezen voor belplannen behorende bij Cisco Webex, of een integratie met je huidige provider. 

Daarnaast is Webex Calling te integreren met andere Cisco Webex diensten, zoals Contact Center, speciaal ontworpen Webex-apparatuur en Webex Meetings.

Ben jij geïnteresseerd in Cisco Webex Calling en ben je benieuwd wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met onze experts, zij denken graag met je mee!

Delen