Waarom kiezen voor Cisco Hyperflex Systemen? - i4
wave

Waarom kiezen voor Cisco Hyperflex Systemen?

Combineer rekenkracht, virtualisatie, opslag en networking in één cluster. Ongekende flexibiliteit en schaalbaarheid om aan de behoefte van rekenkracht en opslag te voldoen, altijd en overal.

De kracht van hypergeconvergeerde infrastructuur

Een hypergeconvergeerde infrastructuur (HCI) op basis van Cisco Hyperflex biedt organisaties de flexibiliteit om infrastructuren, on-premises en in de cloud, te integreren voor de beste prestaties. Cisco HyperFlex kan de juiste oplossing op het juiste moment zijn, voor organisaties die kosteneffectieve, schaalbare en hoogwaardige infrastructuuroplossingen zoeken.

Hieronder hebben we de belangrijkste redenen om te kiezen voor HCI op een rij gezet.

 1. Toonaangevende prestaties, efficiëntie
  Deze hyperconverged infrastructure (HCI)-oplossing combineert rekenkracht, opslag en netwerkoplossingen. Cisco UCS leidde de innovatie van een geïntegreerde hyperconverged oplossing met HyperFlex. HyperFlex is marktleider op het gebied van HCI-prestaties en operationele efficiëntie.
 2. Moeiteloze implementatie
  Cisco’s nieuwe ‘edge’-mogelijkheden bieden naadloze, volledig geautomatiseerde, ‘zero touch’-installatie van kant-en-klare nodeclusters.
 3. Een ideaal alles-in-één platform
  HyperFlex is een uitzonderlijk platform voor hybride clouds en multiclouds, dat cloud-native workloads en Kubernetes ondersteunt.
 4. Versterk IT-oplossingen met Cisco Intersight
  Krijg slim en gecentraliseerd infrastructuurbeheer om meerdere clusters overal ter wereld op afstand te implementeren, bewaken, beheren en problemen op te lossen. Gebruik Cisco Intersight software-as-a-service (SaaS)-beheer voor:
  • Geautomatiseerde wereldwijde implementatie op afstand;
  • Upgrades;
  • Monitoring;
  • Beheer;
  • Clusterbestendigheid in HyperFlex Edge-configuraties met twee knooppunten.
pattern

Beheer en onderhoud HyperFlex

Monitoring, bewaking en beveiliging vanuit ons SNOC

Combineer de hyperconverged infrastructure (HCI)-oplossing van Cisco met het professionele beheer en onderhoud door de specialisten van i4, en je bent verzekerd van continuïteit. Vanuit ons Secure Network Operation Center (SNOC) beveiligen, monitoren en bewaken onze securityspecialisten de IT-infrastructuur en gegevens van al onze klanten tegen mogelijke geavanceerde dreigingen en compliance-risico’s.

Zo hoeft u zich niet meer zorgen te maken over de conditie van uw serveromgeving, aangezien wij het beheer en onderhoud van u uit handen nemen.

Security & Network Operation Center
Cybersecurity-it