Prijsverhoging Microsoft per 1 april 2023 - i4
Alle berichten

Prijsverhoging Microsoft per 1 april 2023

pattern

Vanaf 1 april zal Microsoft zijn volledige cloudmodel in de eurozone verhogen met 11%, wat leidt tot hogere prijzen voor klanten die gebruikmaken van Microsoft’s clouddiensten, zoals Azure en Office 365.

Volgens Microsoft is deze prijsverhoging nodig om de consistentie in prijzen over de hele wereld te handhaven. Het bedrijf zegt dat een consistent wereldwijd prijsmodel essentieel is om klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Een woordvoerder van het bedrijf legde uit: “Deze verhoging is nodig om ervoor te zorgen dat we onze diensten op een consistente manier kunnen blijven aanbieden.”

Met deze prijsverhoging zullen vooral kleine en middelgrote bedrijven die afhankelijk zijn van Microsoft’s clouddiensten gevolgen ondervinden. Het is belangrijk voor deze bedrijven om zich voor te bereiden op deze verandering en te overwegen of ze hun budgetten moeten aanpassen om rekening te houden met de hogere kosten. Bron: https://news.microsoft.com/europe/2023/01/05/consistent-global-pricing-for-the-microsoft-cloud/

Delen