DNS Security - i4
wave

DNS Security.

Beveilig de internettoegang van jouw medewerkers met onze DNS Security-oplossing, gebaseerd op Cisco Umbrella.

DNS Security met Cisco Umbrella

Cisco Umbrella biedt een sterke oplossing tegen phishing, exploitkits, en typosquating (go0gle.com i.p.v. google.com), maar Umbrella is vooral bekend als één van de weinige oplossingen die een goede bescherming biedt tegen ransomware. Door gebruik te maken van de infrastructuur van het internet, wordt er al op het web geconstateerd of de content die je bezoekt gevaarlijk is. Zo ja, dan blokkeert Cisco Umbrella dit meteen. Hierdoor heeft de schadelijke content geen kans om ook maar verbinding te maken met jouw apparaat. Dit scheelt een hoop geld, tijd en ellende. De beveiliging van jouw apparaten en organisatie wordt dus een stuk effectiever.

Hoe werkt Cisco Umbrella?

De inzichten die Umbrella dagelijks verzamelt worden gebruikt om geavanceerde netwerkbeveiliging te bieden voor elk apparaat. Dit gebeurt ongeacht de tijd en de plek waar Umbrella wordt gebruikt. Uit geautomatiseerde analyses kunnen vreemde activiteiten, zoals bijvoorbeeld een ‘botnet’, snel worden geconstateerd. Het komt vaak voor dat hackers gebruik maken van DNS voor een botnet, omdat deze heel dynamisch is terwijl een IP-adres vaak vlug wordt geblokkeerd door de internetleverancier. Cisco Umbrella blokkeert het DNS-verzoek als deze verwijst naar een onveilige host. De aanvraag wordt verwerkt in de cloud van Cisco Umbrella, waardoor de eigenlijke bedreiging nooit op jouw netwerk aankomt.  

Managed Security per Endpoint per maand

i4 maakt het mogelijk om de Cisco Security-producten via een maandelijks abonnement beschikbaar te maken. Alle producten versterken elkaar binnen het ecosysteem van Cisco. We bieden daarom naast de losse licentie ook bundels aan, waarbij we bijvoorbeeld Cisco Umbrella en Cisco Secure Endpoint in een licentie kunnen leveren. Hierdoor maken we cybersecurity een stuk toegankelijker voor kleine tot hele grote organisaties. Managed Security Services is de ideale oplossing voor organisaties die moeite hebben om de snelle veranderingen in de technologie bij te kunnen of willen houden.

pattern

Endpoint Beveiliging

Bescherming van jouw werkplek of server

Niet elke bedreiging komt van een malafide website, of zelfs rechtstreeks vanaf het internet. Ook rechtstreeks vanaf het bedrijfsnetwerk, of via een “gevonden” USB-stick kan jouw werkplek gevaar lopen. Om je hier tegen te beschermen, leveren wij onze ‘endpoint security’-oplossing.

Onze endpoint security werkt op basis van gedrag. Bij detectie van afwijkend gedrag wordt het beveiligingsprogramma in staat gesteld de aanvallen of schadelijke bestanden te begrijpen, prioriteren en te blokkeren. Het blokkeren van de malware wordt ‘real-time’ gedaan. Dit betekent dat alle malware bij poging tot toetreden al wordt onderschept. Dit resulteert in korte detectietijd en automatische bescherming van uw organisatie.

Endpoint Beveiliging