Cisco Webex - i4
wave

Cisco Webex.

Een complete oplossing voor online samenwerken. Organiseer vergaderingen op afstand waarmee je eenvoudig kunt delen wat jij nodig hebt: audio, video en andere content.

Wat is Cisco Webex?

Cisco Webex een communicatiemiddel noemen doet het product tekort. Het is een samenwerkingsoplossing die bellen, vergaderen en berichten versturen combineert. Wanneer je het ook nog eens in gebruik neemt met de juiste apparaten, ontstaat er een krachtig platform dat functionaliteit, kwaliteit, beheer en veiligheid biedt voor elk type organisatie.

Effectief online samenwerken

De afgelopen tijd hebben ons geleerd dat samenwerken lang niet altijd fysiek hoeft. Dat kan ook prima op afstand, digitaal, online, mits de tools dit op de juiste manier faciliteren. Cisco Webex is die tool, waarbij video de basis van jouw vergaderingen is. 61% van de organisaties wereldwijd vertrouwt op Cisco Webex!

Cisco Webex is voorzien van slimme functies die bijdragen aan een prettige vergaderervaring. Denk bijvoorbeeld aan ingebouwde onderdrukking van achtergrondgeluid, maar ook aan standaard beveiliging van jouw meetings.

Het delen van content gebeurt met één druk op de knop, welke content dat ook is. Dus ook een digitaal whiteboard kun je eenvoudig gebruiken om samen te werken. Bovendien kan de tool gebaren herkennen, waardoor video vergaderen een nieuwe dimensie krijgt.

5 functies in Cisco Webex

Cisco Webex is voorzien van intelligente spraaksoftware. Hierdoor is het mogelijk om:

  1. Gebruik te maken van een digitale vergaderassistent. De Webex Assistant kan jou aan de hand van spraakgestuurde opdrachten ondersteunen in een vergadering, bijvoorbeeld door het maken van notities.
  2. Automatisch aandachtspunten en actiepunten vast te leggen. De Webex Assistant werkt met Artificial Intelligence en kan daardoor actiepunten of andere aandachtspunten in de notities vastleggen.
  3. Automatisch transcriberen en vertalen. Laat automatisch een transcriptie van je vergadering maken, en laat deze vertalen in maar liefst 100 talen.
  4. Iedereen op de hoogte te houden. Het is eenvoudig om gemaakte notities, actie- of aandachtspunten en transcripties te delen met deelnemers of andere belanghebbenden.
  5. Te zoeken in vergaderopnames. Je kunt door middel van trefwoorden eenvoudig zoeken naar een bepaald punt in de opnames van de vergadering.

Daarnaast is Cisco Webex voorzien van People Insight, waarmee je informatie van deelnemers aan je vergaderingen kunt krijgen.

pattern

Cisco Webex is voor iedereen geschikt

Elke organisatie, groot of klein, kan profiteren van de voordelen van Cisco Webex. De toonaangevende software is aan te passen op de specifieke wensen en eisen van jouw organisatie. Dus of je het nu wil gebruiken voor meetings met klanten, of om online les te geven: het is allemaal mogelijk. Eén-op-één meetings zijn even eenvoudig op te zetten als videoconferenties met tientallen deelnemers (of meer!).

Datacenter & Cloud
Microsoft 365 teams services