Cisco Wireless - i4
wave

Cisco Wireless.

Als organisatie kun je niet meer zonder: draadloze netwerken. Medewerkers verwachten dat ze draadloos kunnen werken, zonder onderbrekingen. En daar zit juist de grootste uitdaging voor organisaties: een naadloze, draadloze ervaring voor medewerkers, die daarnaast ook nog eens veilig is. Waar ze zich ook bevinden: het moet gewoon goed werken. Dat kan met de wireless oplossingen van Cisco.

Cisco hard- en software voor wireless networking

Voor veel organisaties is mobiliteit een grote uitdaging geworden. Een betrouwbaar, veilig en vooral schaalbaar draadloos netwerk is geen overbodige luxe meer. Zeker als je werkt vanuit de cloud. i4 ontwikkelt oplossingen op maat met de juiste dekking, snelheid en stabiliteit voor jouw organisatie. Dit doen wij met de hard- en software van Cisco en Cisco Meraki.

Cisco Wireless maakt het mogelijk om wireless networking naar een ongekend nieuw niveau te tillen. Van traditionele access points voor binnen én buiten beheerd vanuit draadloze controllers, tot access points die via de cloud te beheren en te onderhouden zijn. Voor kleinere netwerken zijn de controllerloze access point een uitkomst.

De hardware werkt naadloos samen met de software van Cisco voor het beheer van je draadloze netwerk. Cisco DNA-software biedt inzicht in alles wat er gebeurt op je netwerk, inclusief de mogelijkheid om in te grijpen wanneer nodig. Met de locatie-gebaseerde analyses kun je gebruikers een nog betere ervaring bieden.

Enkele voordelen van Cisco DNA software zijn:

  • Snel gevaren opsporen en stoppen;
  • Gebruikerservaring verhogen;
  • Eenvoudig workflows automatiseren;
  • Nuttige inzichten verkrijgen.

Cisco DNA Analytics & Assurance helpen de beschikbaarheid en prestaties van grote netwerken, zoals Enterprise Netwerken, te garanderen.

pattern

Cisco Firewall

De ultieme bescherming van jouw draadloze netwerk

Beveiliging van je draadloze bedrijfsnetwerk doe je op veel niveaus: van identiteitsbeveiliging van medewerkers, tot geavanceerde cloudsecurity. Maar het is minstens zo belangrijk om directe aanvallen op je bedrijfsnetwerk te voorkomen met een NextGen-firewall van Cisco Meraki.

Cisco Meraki firewall