Cybersecurity - i4

Cybersecurity.

Securitytechnologie als maatpak op jouw organisatie

pattern
wave
support-orange

Eigen IT medewerker

Wij zien ons als verlengstuk van onze klanten. Alleen op deze manier kan een partnership écht succesvol zijn. #samenkomjeverder

card-orange

Een maandelijks vast bedrag

Met onze Cloud First focus helpen wij MKB- & Enterprise-bedrijven bij de digitalisering van hun business. Innovatie van morgen integreren in het nu, dat is onze abonnement op innovatie.

solutions-orange

Flexibele oplossingen

i4 adviseert, standaardiseert en zorgt ervoor dat het voor elk bedrijf aanvoelt als een tailormade ‘maatpak’. Dat keuzes aansluiten bij de bedrijfsvoering en de automatisering werkt.

rocket-orange

24/7 ondersteuning

Continuïteit is van groot belang. Wanneer jouw organisatie 24 uur per dag, zeven dagen per week draait, wil je de ondersteuning niet beperken tot de reguliere kantoortijden.

pattern

Microsoft 365 Security

Verbeter jouw beveiliging, compliance en governance

Microsoft 365 is een complete, intelligente oplossing die klanten nieuwe manieren biedt om de veiligheid van hun intellectuele eigendom en klantgegevens proactief te beschermen en te bewaken. i4 helpt je om bedreigingen voor te blijven en jouw Microsoft 365-omgeving, gebruikers, apparaten, toepassingen en gegevens te beschermen.

Lees meer
security_services_i4

Endpoint Beveiliging

Proactieve cybersecurity met i4

Waar een reguliere virusscanner malware detecteert op voor-gedefinieerde virusdefinities, baseert onze Endpoint-beveiligingsoplossing malware op basis van gedrag. Alle malware wordt bij poging tot toetreden al onderschept. Dit resulteert in korte detectietijd en automatische bescherming van uw organisatie.

Lees meer

DNS Security

Beveilig jouw internettoegang

Door de beveiliging al te activeren buiten jouw netwerk, wordt er al op het web geconstateerd of de content die je bezoekt gevaarlijk is. Hierdoor heeft schadelijke content geen kans om ook maar verbinding te maken met jouw apparaat.

Lees meer

Security Awareness

Bewustwording bij medewerkers

De meeste cyberaanvallen worden geactiveerd door menselijk handelen, met enorme schade tot gevolg, zowel financieel als voor het imago. De mens is de zwakste schakel.

Train uw medewerkers zodat zij deze dreigingen leren herkennen, en weten hoe ze hiermee om moeten gaan. Door regelmatig te trainen zullen de medewerkers een mogelijke dreiging nog sneller kunnen afweren, wat de cyberveiligheid van het bedrijf verhoogt.

Lees meer
Cybersecurity-it

Secure Netwerk Operation Center

Het kloppende hart voor cybersecurity

Cybersecurity en netwerksecurity zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vanuit ons Secure Network Operation Center (SNOC) beveiligen, monitoren en bewaken onze securityspecialisten de IT-infrastructuur en gegevens van al onze klanten tegen mogelijke geavanceerde dreigingen en compliance-risico’s.

Ons SNOC neemt de IT-beveiliging van u uit handen. Niet gericht op een server of service in uw netwerk, maar op de impact op uw processen en uw business.

Lees meer
wave