IT-oplossingen | Cisco Meraki & Microsoft 365
wave

Onze slimme IT-oplossingen.

Vanuit onze cloud-first focus hebben wij onze diensten verdeeld in een aantal onderwerpen.

Werkplek

De ideale (online) werkplek

De manier van werken is de laatste jaren ontzettend veranderd. Flexibel werken is de standaard geworden en dat verandert de IT-behoefte van elke organisatie. Het vraagt om een andere manier van denken, of het nu gaat om het netwerk, cybersecurity of cloud. Vanuit onze expertise zoeken wij met onze klanten naar de manier van werken binnen jouw organisatie en bieden iedere medewerker de ideale werkplek.

Meer over werkplek

Netwerk

Het kloppende hart van jouw IT-omgeving

Het is wellicht het minst zichtbare deel van de ICT-infrastructuur maar tegelijkertijd speelt het wel een cruciale rol: het bedrijfsnetwerk. Het bedrijfsnetwerk is het kloppende hart dat connectiviteit levert tussen gebruikers en applicaties, zowel binnen de bedrijfsmuren als daarbuiten. Geen enkele organisatie kan zonder en daarom moet het gewoon altijd goed geregeld zijn.

Meer over Netwerk
pattern
wave

Waarom voor i4 kiezen?

Wat je kan verwachten
wanneer je met
ons gaat samenwerken.

card-orange

Eigen IT-medewerker

Wij zien ons als verlengstuk van onze klanten. Alleen op deze manier kan een partnership écht succesvol zijn. Samen kom je verder!

rocket-orange

Eén maandelijks vast bedrag

Met onze Cloud First focus helpen wij MKB- & Enterprise-bedrijven bij de digitalisering van hun business. Innovatie van morgen integreren in het nu, dat is onze abonnement op innovatie.

solutions-orange

Flexibele oplossingen

i4 adviseert, standaardiseert en zorgt ervoor dat het voor elk bedrijf aanvoelt als een tailormade ‘maatpak’. Dat keuzes aansluiten bij de bedrijfsvoering en de automatisering werkt.

support-orange

24/7 ondersteuning

Continuïteit is van groot belang. Wanneer jouw organisatie 24 uur per dag, zeven dagen per week draait, wil je de ondersteuning niet beperken tot de reguliere kantoortijden.

pattern
Zero trust cisco meraki

Cybersecurity

Securitytechnologie als maatpak op jouw organisatie

Verbeter jouw beveiliging, compliance en governance met de ondersteuning van de specialisten van i4. Wij helpen je om bedreigingen voor te blijven en jouw IT-omgeving, gebruikers, apparaten, toepassingen en gegevens te beschermen.

Meer over Cybersecurity

Datacenter & Cloud

Van public tot private cloud-oplossingen

Onze pragmatische en vernieuwende specialisten werken met een ‘cloud first’-strategie en hebben de expertise om organisaties te ondersteunen bij complexe IT-vraagstukken. Vanuit deze benadering is er binnen i4 uitgebreide kennis van en ervaring met Europese datacenters en cloud.

Meer over Datacenter & Cloud

Een greep uit onze klanten.