Microsoft 365 Security - i4
wave

Microsoft 365 Security.

i4 helpt organisaties om met Microsoft 365 IT-omgevingen te beschermen tegen een steeds verder ontwikkelend bedreigingslandschap. We geven het overzicht dat nodig is en voeren acties uit, zodat organisaties kunnen focussen op hun corebusiness. We zijn in staat om continu het beheer & monitoring van de IT-omgeving te doen als één van onze beveiligingsdiensten.

Managed Microsoft 365 Security

Microsoft 365 Security is een complete, intelligente oplossing die organisaties nieuwe manieren biedt om de veiligheid van hun intellectuele eigendom en klantgegevens proactief te beschermen en te bewaken. Met Microsoft 365 Security zijn organisaties in staat om effectief te reageren op beveiligingsincidenten, om zo een hoge mate van beveiliging te behalen.

i4 heeft voor organisaties een oplossing om dit ‘managed’ af te nemen. Deze oplossing is ontworpen als een ‘end-to-end’-service. Onze experts bieden het ontwerp, de implementatie en doorlopende monitoring & beheer aan op de drie belangrijkste beveiligingspijlers: Identity and Access Management, Threat Protection en Device Protection.

i4 helpt proactief de beveiligingsuitdagingen op het Microsoft 365-platform aan te pakken. Onze aanpak is niet alleen om organisaties te helpen nieuwe oplossingen te leveren, maar ook om een betrouwbare partner te zijn gedurende de gehele cloud-levenscyclus. Ben je op zoek naar een partner die jou begeleidt van en naar een robuuste en betrouwbare beveiligingsoplossing voor de organisatie, laat i4 dan jou organisatie helpen de Microsoft 365-omgeving continu te beschermen.

pattern

Microsoft 365 Security-beheer uitbesteden?

Informatiebeveiliging zit in ons DNA.

Het beheren van de beveiliging binnen Microsoft 365 is voor veel organisaties een behoorlijke opgave, aangezien bedreigingen en de ernst continu blijven toenemen. Even een antivirusprogramma installeren dekt niet meer de lading.

i4 helpt om deze bedreigingen voor te blijven en jouw Microsoft 365-omgeving, gebruikers, apparaten, toepassingen en gegevens te beschermen. Of het nu gaat om het beveiligen van de lokale werkplekken, het cloudplatform bij Microsoft, of gewoonweg de data die men dagelijks gebruikt; de beveiliging van data en IT zit in ons DNA. Dit bewijzen wij jaarlijks door onze ISO 27001-certificering.

helpdesk-IT-medewerker