Over ons - i4

Wij zijn i4.

i4 laat organisaties focussen op hun corebusiness door toekomstbestendige high-end IT-oplossingen te integreren in de dagelijkse werkzaamheden. Onze pragmatische en vernieuwende specialisten werken met een ‘cloud-first’-strategie en hebben de expertise om organisaties te ondersteunen bij complexe IT-vraagstukken.

pattern
i4 managed IT werkplek team

IT beheer

Beheer is binnen de IT een specialisatie. Het is niet iets wat je er even bij doet. Al helemaal niet als je een ondernemer bent. Dit is werk voor een Fulltime IT’er. Voor een organisatie is het vaak niet haalbaar om hier iemand apart voor in dienst te nemen; de kosten staan niet in verhouding met wat het oplevert. i4 begrijpt dat. Door het beheer uit te besteden aan i4 haal je de expertise van een heel team systeembeheerders in huis, voor een vast bedrag per maand. Zo kom je maandelijks niet voor verrassingen te staan.

Managed werkplek

Geen omkijken meer naar jouw werkplek; dat is waar het bij ons om draait. Met onze Managed Werkplek-dienst zorgen we er dus niet alleen voor dat jouw werkplek ‘up-to-date’ is en optimaal presteert, maar wij zijn er ook voor de medewerkers die met deze apparaten werken. Onze support-afdeling fungeert als centrale aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde zaken. Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij ze snel helpen wanneer een probleem zich voordoet. Zo kunnen jouw medewerkers altijd optimaal blijven werken. Een tevreden medewerker is immers productiever.

Netwerkbeheer

Zoveel organisaties, zoveel netwerken. Elke organisatie heeft andere behoeften als het aankomt op IT-netwerken. i4 is jouw partner voor alle netwerkdiensten voor jouw organisatie. Onze experts inventariseren wat jij nodig hebt en bieden je een bedrijfsnetwerk aan dat past bij jouw organisatie, volledig beheerd door onze netwerkspecialisten. Netwerkbeheer bij i4, voor een vast bedrag per maand.

IT-beveiliging

Of het nou gaat om de werkplekken, servers, de cloudomgeving of jouw IT-netwerk; met i4 als IT-partner ben je op het gebied van IT-veiligheid in goede handen. Met onze ISO 27001-certificering bewijzen wij dat wij informatiebeveiliging in ons DNA hebben verweven, en we onze processen en oplossingen hier ook op ingericht hebben. Wij combineren de beveiliging van onder andere Cisco en Microsoft om uw data veilig te houden.

wave

Waarom voor i4 kiezen?

Wat je kan verwachten wanneer je met ons gaat samenwerken.

support-orange

Eigen IT-medewerker

Wij zien ons als verlengstuk van onze klanten. Alleen op deze manier kan een partnership écht succesvol zijn. Samen kom je verder!

card-orange

Eén maandelijks vast bedrag

Met onze ‘cloud first’-focus helpen wij MKB- & Enterprise-bedrijven bij de digitalisering van hun business. Innovatie van morgen integreren in het nu, dat is ons abonnement op innovatie.

solutions-orange

Flexibele oplossingen

i4 adviseert, standaardiseert en zorgt ervoor dat het voor elk bedrijf aanvoelt als een tailormade ‘maatpak’. Dat keuzes aansluiten bij de bedrijfsvoering en de automatisering werkt.

rocket-orange

24/7 ondersteuning

Continuïteit is van groot belang. Wanneer jouw organisatie 24 uur per dag, zeven dagen per week draait, wil je de ondersteuning niet beperken tot de reguliere kantoortijden.

Helpdesk Cisco Meraki en Microsoft 365

Kom jij ons team versterken?

Het team van i4 kan altijd hulp gebruiken. Daarom is i4 constant “on the look out” naar nieuwe IT-helden die het team kunnen versterken. Ben jij ondernemend en wil jij jouw kennis en kunde inzetten om de projecten en klantbeleving nog mooier te maken? Bekijk dan onze openstaande vacatures, en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Vacatures

Ons team

Dit zijn de leden van Team i4 die dagelijks het verschil maken bij onze klanten!

Jelle Mosselman

Accountmanager

Ramon Heveling

Senior Accountmanager

Cumacan Sarikoca

IT Consultant

Robin Helmig

Senior IT Consultant

Erwin Jansen

Teamlead Support

Leon Flikkenschild

Commercieel Directeur
Dylan

Dylan Bosch

Medewerker Servicedesk
Jip

Jip Buurman

IT Consultant

Jasper Smelt

Medewerker Servicedesk

Dimitri Hageman

IT Consultant
Nick

Nick den Boef

IT Consultant
Richard

Richard Boon

Medewerker Backoffice
Wilco

Wilco van Bruksvoort

Technisch Directeur
michel van de pol

Michel van de Pol

Oprichter