Digitale transformatie - i4
wave

Digitale transformatie.

Digitale transformatie draait niet meer om de uitdaging van morgen, want die uitdaging is er vandaag al. Jouw organisatie en de medewerkers verwachten een digitale gebruikerservaring die naadloos aansluit op hun dagelijkse werk. Efficiëntie binnen organisaties kan alleen bereikt worden als alle processen geoptimaliseerd zijn. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Wat is digitale transformatie?

Als je vraagt wat organisaties willen, dan is efficiënt werken een veelgehoord antwoord. Het is vaak ook een must, klanten, leveranciers en medewerkers verwachten niet anders. Er is dan ook al veel veranderd ten opzichte van ‘vroeger’: papieren memo’s werden een fax en later e-mail. Inmiddels zijn we zover dat we systemen kunnen koppelen met API’s en data inzichtelijk is in realtime dashboards.

Wat voor jouw organisatie digitale transformatie is, hangt af van verschillende factoren. Welke dagelijkse handelingen vinden er plaats, kunnen die geautomatiseerd worden en zo ja, hoe? Hoe kun je het werk van medewerkers gemakkelijker en leuker maken, hoe kun je hem of haar motiveren meer uit de werkdag te halen? Door het kiezen van de juiste systemen en koppelingen bespaar je tijd en energie.

In samenwerking met One Value nemen wij de tijd om de processen van jouw organisatie te begrijpen, en stellen we de medewerker centraal. Alleen dan kan het meeste uit digitale transformatie worden gehaald.

Onafhankelijk en deskundig

Er zijn veel softwareontwikkelaars die slimme systemen ontwikkelen. Wij begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om te weten wat nu het beste bij jouw organisatie en jouw medewerkers past. Samen met jou ontwikkelen we een duurzame digitale strategie, zoeken wij de juiste systemen en zorgen wij voor een effectieve implementatie.

Digitale transformatie is iets fundamenteels. Het verandert de organisatie en dat begrijpen wij. Samen gaan we het traject aan, stropen de mouwen op en stoppen niet voordat het gewenste resultaat behaald is.

pattern

Koppelingen van applicaties

Laat applicaties samenwerken

Een onderdeel van de digitale transformatie is het koppelen van diverse systemen, om de productiviteit en efficiëntie van de dagelijkse werkzaamheden te verhogen. Daarbij is het niet belangrijk waar je kantoorlocatie zich bevindt, zolang de verbindingen onderling stabiel functioneren.

OnePortal maakt het mogelijk om verschillende applicaties met elkaar te koppelen. De integraties van OnePortal zorgen ervoor dat applicaties en systemen geautomatiseerd informatie kunnen uitwisselen, zodat medewerkers zich kunne focussen op waar ze goed in zijn en wat er echt toe doet, zonder tijd te hoeven besteden aan onnodig werk.

One Portal Integraties