Microsoft NCE abonnementen - i4
Alle berichten

Microsoft NCE abonnementen

Nieuwe vorm van Microsoft 365 abonnementen per maand of per jaar te kiezen voor flexibiliteit.

pattern
Moderne werkplek en veilig door i4

New Commerce Experience (NCE) is een programma van Microsoft dat is ontworpen om het voor klanten gemakkelijker te maken om Microsoft 365 software abonnementen te kopen en te beheren. Met NCE kunnen eindklanten hun Microsoft 365 abonnementen maandelijks of jaarlijks afrekenen, afhankelijk van hun voorkeur en zakelijke behoeften.

Het belangrijkste voordeel van NCE is de flexibiliteit die het biedt aan eindklanten. Het maakt het mogelijk om abonnementen gemakkelijker te kopen, upgraden, verlengen of opzeggen, afhankelijk van de zakelijke behoeften. Bovendien biedt NCE ook kortingen aan klanten die ervoor kiezen om hun abonnementen jaarlijks af te rekenen.

Al met al biedt NCE van Microsoft meer flexibiliteit en transparantie voor eindklanten bij het beheren en afrekenen van Microsoft 365 software abonnementen. Het programma maakt het gemakkelijker voor klanten om de abonnementen aan te passen aan hun zakelijke behoeften en biedt ook de mogelijkheid om te besparen op kosten door gebruik te maken van jaarlijkse kortingen.

Voor de eindklanten van i4 zijn de jaarlijkse verlengingen uitgestuurd zodat de administratie van eindklant naar ons als MSP en Microsoft weer geborgd is.

Delen