Microsoft Azure - i4
wave

Microsoft Azure.

Vergroot je flexibiliteit en schaalbaarheid, realiseer kostenbesparingen, versnel innovaties, en zorg dat jouw organisatie efficiënter is met het open en flexibele platform voor cloudcomputing van Microsoft Azure.

Een innovatief en toekomstbestendig platform

In een wereld die steeds verder en sneller digitaliseert, is het noodzakelijk om een fundament te kiezen dat flexibel is en de juiste technologie biedt.

i4 helpt organisaties met het kiezen en inzetten van deze technologie om zo een stevige basis neer te zetten. Een basis waarmee je kunt groeien en kunt meebewegen op verandering. Een van de belangrijkste platformen daarvoor is Microsoft Azure. Wereldwijd is dit het op een na grootste cloudplatform en in Nederland het meest gebruikte.

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is een cloudplatform met diensten dat constant blijft groeien en jouw organisatie het hoofd helpt te bieden aan allerlei zakelijke uitdagingen.

Azure geeft je de vrijheid om met je favoriete hulpprogramma’s toepassingen te ontwikkelen, te beheren en te implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk. Of je nu je IT-platform toekomstbestendig wilt maken of zelf een SaaS-dienst ontwikkelt: Microsoft Azure helpt je daarbij.

Microsoft Azure heeft dus alles in huis om jouw applicaties goed te laten functioneren. Maar hoe richt je het nu in? En hoe zorg je ervoor dat alles veilig blijft?

De hoeveelheid keuzes die je moet maken en de benodigde expertise die ervoor nodig is om dat goed te doen, stelt organisaties voor stevige dilemma’s. i4 helpt je met het maken van de juiste keuzes en inrichting, het beheer en de continue optimalisatie van jouw platform.

Waarom Microsoft Azure via i4?

Microsoft Azure is via een betrouwbare cloudinfrastructuur wereldwijd beschikbaar in meer dan 140 landen. Hierdoor zijn diensten altijd en overal veilig aan te bieden.

Door te kiezen voor i4 als Microsoft Azure-partner kies je voor een flexibele, betrouwbare en complete cloudinfradienst; een stabiele en betrouwbare omgeving met een hoge beschikbaarheid, beheerd en onderhouden door onze specialisten.

Met hulp van onze experts en onze standaard bouwblokken richt je eenvoudig een passende omgeving in voor jouw organisatie.

pattern

Azure Virtual Desktop

Volledige werkplek in de cloud

Combineer de krachtige functionaliteiten van het Azure-platform met een Azure-geoptimaliseerde online werkplek, en je beschikt over een volwaardige en volledige IT-omgeving in de cloud. De virtuele werkplek die u met Azure Virtual Desktop realiseert, is modern, veilig en mobiel, en sluit naadloos aan op jouw serveromgeving in Microsoft Azure. Dankzij de sterke integratie met andere Microsoft-applicaties en Azure-diensten stijgt de productiviteit van uw organisatie en uw medewerkers. De oplossing is volledig flexibel en schaalbaar in te zetten. Voor het opvangen van piekbelasting voeg je eenvoudig extra capaciteit toe. Wil je capaciteit afschalen, bijvoorbeeld tijdens vakanties, is dit ook allemaal mogelijk.

Helpdesk Cisco Meraki en Microsoft 365