Microsoft Teams - i4
wave

Microsoft Teams.

Chat, videoconferencing, samenwerken en bellen in Microsoft’s snelstgroeiende ‘all-in-one’ collaboration-oplossing.

Wat is Teams?

De kans is groot dat jouw organisatie gebruik maakt van Microsoft Teams. Gebeurt dit nog niet, dan blijft het ongetwijfeld niet lang uit. Microsoft Teams staat alom bekend om de chat- en videoconferencing-mogelijkheden, en het gebruik hiervan is het afgelopen jaar alleen maar toegenomen. Ook het samenwerken met collega’s of externen is één van de pijlers waar Microsoft zich op richt. Hoe fijn is het immers om op één centrale omgeving over alle benodigde data en programma’s te beschikken die jij nodig hebt om jouw werkdag efficiënter te maken.

Datzelfde geldt voor de telefooncentrale. i4 ontwerpt jouw telefooncentrale in de cloud en integreert deze met Microsoft Teams. Zo ben jij overal en vanaf ieder apparaat bereikbaar. Bellen met Microsoft Teams, dat is werken in het nu.

Efficiëntie als uitgangspunt

Wij zien dat veel organisaties in de afgelopen tijd de transitie naar het moderne werken gemaakt hebben, of zich hier in ieder geval mee bezig houden. Organisaties hebben te maken met een alsmaar groeiende behoefte van medewerkers om te kunnen werken waar en wanneer zij willen. Microsoft Teams biedt daar de oplossing voor, zo nu ook met zakelijke telefonie.

Bellen met Teams

​Ouderwetse telefooncentrales en mobiele telefoons zijn verleden tijd. Wanneer i4 jouw telefooncentrale in Teams inricht, ben jij bereikbaar vanaf ieder device: je (privé) mobiele telefoon, laptop/desktop van de zaak of op een door Microsoft gecertificeerde bureautelefoon speciaal ontwikkeld voor Teams. Kortom, het maakt niet uit waar je werkt, je kunt altijd eenvoudig bellen met Microsoft Teams.

Met de integratie van de traditionele telefonie is de geboden functionaliteit van Microsoft Teams nog breder die de acceptatie bij gebruikers fors bevordert. Aan de “achterkant” maken wij gebruik van een cloud-telefooncentrale en koppelen deze aan Microsoft Teams. Zo maak je gebruik van het beste uit twee werelden: het ultieme gebruikersgemak van Teams en de betrouwbaarheid van een bewezen cloud-telefooncentrale. Deze oplossing ondersteunt Microsoft ook gewoon, waardoor het een gedragen oplossing is.

pattern

Optimaal samenwerken

Gedreven door eenvoud en efficiëntie

Samenwerken met collega’s of externen is één van de pijlers waar Microsoft zich op richt. Niet alleen via SharePoint kunnen de medewerkers samenwerken aan bestanden en documenten, maar ook via Microsoft Teams. Microsoft Teams is een geweldige oplossing met talloze functionaliteiten, die samenwerking bevorderen.

Bij een samenwerking is het natuurlijk verstandig dat iedereen beschikt over dezelfde informatie, en dat je collega’s of externen nauw betrekt bij een project. Met Teams kun je eenvoudig met collega’s en externen chatten, documenten delen en online vergaderen. Zo krijgt je samenwerking met projectteamleden een zogenoemde ‘boost’.

 

Samenwerken
Microsoft 365 teams services