Hybride Werken - i4
wave

Hybride Werken.

Hybride werken is de toekomst. Als de afgelopen jaren ons iets heeft geleerd, is dat werken waar en wanneer de medewerker dat wil voor steeds meer mensen belangrijk is. En het werkt, dat hebben we allemaal laten zien. Maar wat betekent hybride werken voor jouw organisatie?

Wat is hybride werken?

Hybride werken, ook wel het moderne werken genoemd, betekent zoveel als dat jouw medewerkers niet alleen meer op kantoor werken, maar dit op elke gewenste locatie kunnen doen. Zoals thuis of onderweg. De medewerker kiest zelf waar en wanneer er gewerkt wordt, dat is de laatste jaren steeds belangrijker geworden en zullen we ook in de toekomst nog meer gaan zien.

Wat betekent dit voor jouw organisatie?

Hybride werken vraagt om een goed doordacht beleid. Niet alleen voor welke apparaten men kan en mag gebruiken, of hoe de moderne werkplek eruit ziet. Vooral de beveiliging van de data van jouw organisatie is een belangrijk punt.

Hoe gaat jouw organisatie om met informatiebeveiliging als medewerkers op locatie werken? Je wil immers nog wel de controle over de data behouden. Daarnaast heeft hybride werken ook invloed op de huisvesting en inrichting van je kantoor, maar vooral op de IT-investeringen van jouw organisatie.

De volgende vragen helpen je bij het opstellen van zo’n beleid:

  • Beschikken jouw medewerkers over de juiste hardware, zoals een laptop met de juiste beveiliging?
  • Is de IT-infrastructuur zo ingericht dat het ook mogelijk is om (veilig) te werken vanaf externe locaties?
  • Wordt er al vanuit de cloud gewerkt? Zijn de benodigde applicaties altijd en overal beschikbaar?
  • Welke veiligheidsmaatregelen heeft jouw organisatie getroffen de data te beveiligen?
  • Hebben medewerkers een comfortabele thuiswerkplek met de juiste voorzieningen?

Is jouw organisatie hier klaar voor?

Ben je benieuwd of jouw organisatie klaar is voor dit “nieuwe werken”, en welke impact dit heeft op jouw IT-omgeving? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, en welke oplossing het beste past bij de eisen en wensen binnen jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met ons team.

pattern

Moderne Werkplek 365

De ideale oplossing voor hybride werken

De Moderne Werkplek is niet een enkel product, of zomaar een combinatie van losse elementen. Het is een complete (cloud)oplossing die het beste wat IT te bieden heeft op het gebied van samenwerken en beveiliging, combineert, maar vooral ook eenvoud en flexibiliteit biedt.

Met de moderne werkplek krijgen jouw medewerkers een werkomgeving uit de cloud. Of ze nu op kantoor, thuis op de bank, in een hotel of waar dan ook willen werken: meer dan een internetaansluiting hebben ze niet nodig om te profiteren van alle functionaliteiten die de Microsoft-cloud te bieden heeft.  Een volledige werkplek in handbereik, altijd en overal.

 

Moderne Werkplek 365