Moderne Werkplek 365 - i4
wave

Moderne Werkplek 365.

De Moderne Werkplek is niet een enkel product, of zomaar een combinatie van losse elementen. Het is een complete (cloud)oplossing die het beste wat IT te bieden heeft op het gebied van samenwerken en beveiliging, combineert, maar vooral ook eenvoud en flexibiliteit biedt.

 

Alles uit de cloud

Met onze Moderne Werkplek-oplossing krijg je een complete bundel: een optimale combinatie van producten en diensten die samen een volledige, stabiele en kostenefficiënte werkplek maken. Medewerkers kunnen zich hiermee focussen op hun dagelijkse werk, onze professionals zorgen voor het beheer en onderhoud.

Eenvoud is het sleutelwoord voor onze Moderne Werkplek. De werkplek van de medewerkers komt volledig uit de cloud. Met de Microsoft 365-licentie krijgen medewerkers toegang tot de verschillende functionaliteiten en applicaties van de Microsoft Cloud die hun werkdag leuker, eenvoudiger en efficiënter maken.

E-mail en handtekening

De e-mail van de medewerkers wordt gefaciliteerd in Exchange Online. Medewerkers hebben altijd en overal toegang tot hun e-mail. Dit alles met een centraal geregelde en uniforme handtekening, die de professionaliteit van jouw organisatie een ‘boost’ geeft.

Opslag (persoonlijke) bestanden

Alle gedeelde bestanden en documenten worden opgeslagen in SharePoint Online. SharePoint maakt het mogelijk om eenvoudig en moeiteloos online samen te werken door bestanden en data te delen, op een veilige manier. Daarnaast krijgen medewerkers persoonlijke opslag met OneDrive for Business.

Uitrol werkplekken

Nieuwe werkplekken rollen wij uit vanuit de cloud. Via AutoPilot voorzien wij de werkplekken van de nodige applicaties en instellingen, dit gebeurt geautomatiseerd en zonder dat er mensenhanden aan te pas hoeven komen.

Jij hoeft je niet meer bezig te houden met het uitrollen en uitleveren van werkplekken aan de medewerkers; de medewerker krijgt een volledig werkend systeem, voorzien van de laatste updates, benodigde applicaties, printerinstellingen en configuraties. Dit wordt vanuit één centraal punt geregeld.

Optimaal samenwerken

Medewerkers kunnen niet alleen met SharePoint samenwerken aan bestanden en documenten, Microosft Teams tilt samenwerken naar een geheel nieuw level.

Microsoft Teams is inmiddels algemeen bekend als applicatie voor chat en (video)conferencing, en wordt de afgelopen jaren steeds meer gebruikt. Daarnaast richt Microsoft zich met Teams op samenwerken, intern en extern, en worden er continu nieuwe functionaliteiten toegevoegd die dat gemakkelijker maken.

pattern

Veiligheid boven alles

Informatiebeveiliging zit in ons DNA

i4 heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Dit is de boodschap die wij onze medewerkers maar zeker ook onze relaties willen laten zien. Onze ISO 27001-certificering bewijst dat informatiebeveiliging verweven is in alles wat wij doen, het zit in ons DNA en we hebben onze processen en oplossingen hierop ingericht.

De moderne werkplek biedt jouw organisatie en medewerkers een veilige werkomgeving, waarbij onze professionals zorgdragen voor de beveiliging van jouw data. Daarvoor combineren wij security-oplossingen van Cisco en Microsoft. De beveiliging van servers en werkplekken regelen we met oplossingen van Cisco Secure, zoals Cisco Secure Endpoint en Cisco Umbrella. Of je medewerker nu op kantoor werkt, onderweg, thuis of in een hotel: jouw organisatie is beschermd tegen virussen, malware en andere schadelijke software of aanvallen.

Dit combineren bij met een dagelijkse cloudback-up, zodat dataverlies in onvoorziene omstandigheden tot een minimum beperkt blijft.

Cybersecurity