Datacenter & Cloud - i4

Datacenter & Cloud.

i4 laat organisaties focussen op hun corebusiness door toekomstbestendige high-end IT-oplossingen te integreren in de dagelijkse werkzaamheden. Onze pragmatische en vernieuwende specialisten werken met een ‘cloud first’-strategie en hebben de expertise om organisaties te ondersteunen bij complexe IT-vraagstukken. Vanuit deze benadering is er binnen i4 uitgebreide kennis van en ervaring met Europese datacenters en cloud.

pattern
wave
support-orange

Eigen IT-medewerker

Wij zien ons als verlengstuk van onze klanten. Alleen op deze manier kan een partnership écht succesvol zijn. Samen kom je verder!

card-orange

Een maandelijks vast bedrag

Met onze ‘cloud first’-focus helpen wij MKB- & Enterprise-bedrijven bij de digitalisering van hun business. Innovatie van morgen integreren in het nu, dat is onze abonnement op innovatie.

solutions-orange

Flexibele oplossingen

i4 adviseert, standaardiseert en zorgt ervoor dat het voor elk bedrijf aanvoelt als een tailormade ‘maatpak’. Dat keuzes aansluiten bij de bedrijfsvoering en de automatisering werkt.

rocket-orange

24/7 ondersteuning

Continuïteit is van groot belang. Wanneer jouw organisatie 24 uur per dag, zeven dagen per week draait, wil je de ondersteuning niet beperken tot de reguliere kantoortijden.

pattern

Microsoft Azure

Het cloudplatform van de toekomst

Microsoft Azure is met haar betrouwbare cloud-infrastructuur wereldwijd beschikbaar in meer dan 140 landen. Het schaalbare model zorgt dat dit vrijwel voor elke organisatie past. Hierdoor kan i4 altijd, overal diensten veilig en passend aanbieden.

Lees meer

Private Cloud

Privé werken online

Jouw eigen privé IT-serveromgeving, maar dan in de cloud. Een oplossing waarbij wij geen platform delen met andere organisaties. Volledig gefaciliteerd in Nederlandse datacenters, zodat de data in Nederland blijft.

Lees meer
IT-2

Back-up 365

Voorkom dataverlies in Office 365

Een veel voorkomende misvatting is dat Microsoft een back-up van Microsoft 365-gegevens maakt als onderdeel van je abonnement, maar dit is niet het geval. Microsoft zorgt voor de infrastructuur, maar het maken van een back-up van uw gegevens blijft uw verantwoordelijkheid.

Lees meer
Microsoft 365 teams services

Cloudtelefonie

schaalbaar en betaalbaar bellen vanuit de cloud

Met Cloudtelefonie wordt elke organisatie flexibel en wendbaar op het gebied van zakelijke telefonie. Er is geen fysieke telefooncentrale meer en alles gebeurt via het centrale communicatieplatform in de cloud. Hierdoor is de keuze voor Cloudtelefonie optimaal schaalbaar, betaalbaar én flexibel.

Lees meer

Hyperconverged Infrastructuur

Hybride werken geoptimaliseerd

Een hyperconverged infrastructuur (HCI) combineert computing, virtualisatie, opslag en networking in één cluster. Het begint met minimaal drie knooppunten, waarna gebruikers probleemloos in de breedte kunnen schalen om aan de behoefte aan computing- en opslagresources te voldoen. Hyperconvergence biedt cloudachtige eenvoud op kantoor via één eenvoudig te beheren platform.

Lees meer
wave