Werkplek - i4

Werkplek.

De manier van werken is de laatste jaren ontzettend veranderd. Flexibel werken is de standaard geworden en dat verandert de IT-behoefte van elke organisatie. Het vraagt om een andere manier van denken, of het nu gaat om het netwerk, cybersecurity of cloud. Vanuit onze expertise zoeken wij met onze klanten naar de manier van werken binnen jouw organisatie en bieden iedere medewerker de ideale werkplek.

pattern
wave
support-orange

Eigen IT-medewerker

Wij zien ons als verlengstuk van onze klanten. Alleen op deze manier kan een partnership écht succesvol zijn. #samenkomjeverder

card-orange

Een maandelijks vast bedrag

Met onze Cloud First focus helpen wij MKB- & Enterprise-bedrijven bij de digitalisering van hun business. Innovatie van morgen integreren in het nu, dat is onze abonnement op innovatie.

solutions-orange

Flexibele oplossingen

i4 adviseert, standaardiseert en zorgt ervoor dat het voor elk bedrijf aanvoelt als een tailormade ‘maatpak’. Dat keuzes aansluiten bij de bedrijfsvoering en de automatisering werkt.

rocket-orange

24/7 ondersteuning

Continuïteit is van groot belang. Wanneer jouw organisatie 24 uur per dag, zeven dagen per week draait, wil je de ondersteuning niet beperken tot de reguliere kantoortijden.

pattern

Moderne Werkplek 365

Dynamische Werkplek voor Hybride werken

De Moderne Werkplek 365 is door i4 samengesteld als pakket om via Software as a Service (SaaS) abonnement hetgeen te bieden voor totale ontzorging. De combinatie van Microsoft 365, Handtekeningmanager en Back-up 365 zorgt ervoor dat een organisatie een totaalpakket aan IT-diensten geleverd krijgt. Uiteraard worden daarbij alle voordelen die de cloud heeft ten volle benut.

Lees meer

Azure Virtual Desktop (AVD)

Remote Desktop 3.0

Microsoft Azure Virtual Desktop (AVD) is de ideale oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een simpele en vooral veilige manier om hun medewerkers hybride te laten werken. AVD is een Azure-gebaseerde “Desktop-as-a-Service”, waarbij meerdere gebruikers samenwerken op een virtuele machine. Voorheen was dit alleen mogelijk op basis van een Windows Server-besturingssystemen, waarbij de compatibiliteit met de diverse clientapplicaties regelmatig te wensen overliet. Met AVD is dat verleden tijd!

Lees meer
Microsoft-werkplek

Managed Werkplek

Complete ontzorging voor een vast bedrag per maand

De manier van werken is de laatste jaren ontzettend veranderd. Hybride werken is de standaard geworden en dat verandert de IT-behoefte van elke organisatie. Als i4 lopen wij voor op de trend en bieden wij een ‘all in’-werkplek voor een vast bedrag per maand, per medewerker. Techniek van morgen in de werkplek van nu, dat is een abonnement op innovatie!

Lees meer
Microsoft 365 teams services

Microsoft Teams

Spraak- en videogesprekken in één oplossing

De kans is groot dat jouw organisatie gebruik maakt van Microsoft Teams. Gebeurt dit nog niet, dan blijft het ongetwijfeld niet lang uit. Hoe fijn is het immers om op één centrale omgeving over alle benodigde data en programma’s te beschikken die jij nodig hebt om jouw werkdag efficiënter te maken. Datzelfde geldt voor de telefooncentrale. i4 ontwerpt jouw telefooncentrale in de cloud en integreert deze met Microsoft Teams.

Lees meer
Cisco Webex

Cisco Webex

Videoconference, cloudbellen en scherm delen

Cisco Webex een communicatiemiddel noemen doet het product tekort. Het is een samenwerkingsoplossing die bellen, vergaderen en berichten versturen combineert. Wanneer je het ook nog eens in gebruik neemt met de juiste apparaten, ontstaat er een krachtig platform dat functionaliteit, kwaliteit, beheer en veiligheid biedt voor elk type organisatie.

Lees meer
wave