Security Awareness - i4
wave

Security Awareness.

Ben je wel eens bang dat één van jouw collega’s in een phishing-aanval trapt? Weet je van welke collega de mailbox het meest onder vuur ligt? Voelen je medewerkers zich medeverantwoordelijk voor jouw cybersecurity-aanpak? Als je dit zou kunnen meten, zou je dat dan doen?

De mens als zwakste schakel

Het afgelopen jaar heeft de ontwikkeling van phishing en ransomware een grote vlucht genomen. De plotselinge omschakeling van kantoor naar thuiswerken is niet voor elk bedrijf even soepel verlopen, en daar hebben kwaadwillende personen de vruchten van geplukt. De aanvallen worden steeds geavanceerder, en de phishingmails zijn op het eerste gezicht vaak bijna niet meer van echt te onderscheiden.

Uit onderzoek is gebleken dat nog steeds het grootste deel van het security budget aan het netwerk besteed wordt, met als goede tweede antivirussoftware en op de laatste plaats de e-mailbeveiliging. Toch blijkt dat de huidige aanvalsstrategie zich meer en meer is gaan focussen op mensen, in plaats van op de infrastructuur. Om een aanval te laten slagen is bijna altijd menselijke actie vereist, wat jouw medewerkers eigenlijk tot één van de belangrijkste factoren maakt om in te investeren.

Met de Security Awareness-training van Proofpoint kan je jouw medewerkers testen, trainen en helpen cyberveilig gedrag te ontwikkelen, om zo de cyberveiligheid van jouw bedrijf te vergroten. De phishing-simulaties en -trainingen zijn gebaseerd op door Proofpoint onderschepte “echte” e-mailbedreigingen. Dit maakt de phishing-simulaties levensecht en de trainingen aansluitend op de actualiteit.

Wij geven je graag een demo, zodat je zelf de mogelijkheden van het user awareness-platform kunt ervaren. Als je vragen hebt over de Security Awareness-training, neem dan contact op met ons.

pattern

DNS Security

Internettoegang optimaal beschermd

Hoe bewust je ook bent van het bedreigingslandschap in deze tijd, toch is het mogelijk dat je iets over het hoofd ziet. Met onder andere onze DNS Security zorgen wij ervoor dat je toch nog veilig het internet kan bezoeken.

Door gebruik te maken van de infrastructuur van het internet, wordt er al op het web geconstateerd of de content die je bezoekt gevaarlijk is. Zo ja, dan blokkeert de DNS Security dit meteen. Hierdoor heeft de schadelijke content geen kans om ook maar verbinding te maken met jouw apparaat. Dit scheelt een hoop geld, tijd en ellende. De beveiliging van jouw apparaten en organisatie wordt dus een stuk effectiever.

DNS Security