Managed Werkplek - i4
wave

Managed Werkplek.

De manier waarop we werken is veranderd. Flexibel of hybride werken is de standaard geworden en dit verandert de IT-behoefte van iedere organisatie. i4 omarmt innovatie en loopt voorop. Betaal een vast bedrag per maand per medewerker voor onze ‘all-in werkplek’ en krijgt een abonnement op innovatie. De techniek van morgen in de werkplek van nu, daar staan wij voor!

Beheer en onderhoud door professionals

IT-beheer is een specialisatie, het is niet iets wat je er ‘even bij doet’. Als organisatie heb je daar een specialist voor nodig, een echte IT-er. Maar dat is vaak niet haalbaar, omdat het qua kosten niet in verhouding staat tot wat het oplevert.

Wij begrijpen dat. En laten wij nu experts zijn in IT-beheer. Het is niet iets wat wij erbij doen: het is wat we doen. De i4 systeem- en werkplekbeheerders zijn experts die elke dag bezig zijn met IT-beheer. En jij haalt die expertise in huis voor een vast bedrag per maand. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en is het zeker goed geregeld.

Eén aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde zaken

Onze supportafdeling van onze Managed Werkplek-dienst is jouw centrale aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde vragen. Niet alleen zorgen wij er dus voor dat jouw werkplek altijd up-to-date is en optimaal functioneert, we zijn er ook voor jouw medewerkers.

Met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen we je snel helpen als er zich onverhoopt een probleem voordoet. Zo blijven jouw medewerkers altijd optimaal werken, een tevreden medewerker is tenslotte productiever en efficiënter. Daar profiteert jouw organisatie weer van. Een investering die zich terugbetaalt dus!

pattern

De moderne werkplek

Werken in de cloud gecombineerd met professioneel beheer en onderhoud

Neem je de Managed Werkplek samen met onze Moderne Werkplek, dan krijg je de ideale combinatie van eenvoud, stabiliteit en veiligheid. Deze moderne werkplek-oplossing van i4 is een optimale combinatie van producten voor een volledige, kostenefficiënte werkplek in één bundel. Jouw medewerkers kunnen zich concentreren op hun dagelijkse werk, onze professionals zorgen voor het beheer en onderhoud.

Eenvoud is hierbij het sleutelwoord. Een werkplek in de cloud, gecombineerd met professioneel beheer en onderhoud van de werkplekomgeving zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Met de Microsoft 365-licentie krijgen medewerkers toegang tot verschillende applicaties en functionaliteiten vanuit de Microsoft cloud, die hun werk(dag) gemakkelijker er prettiger maakt.

Moderne Werkplek 365
Microsoft-werkplek