Ontzorging in de cloud - i4
wave

Ontzorging in de cloud

De professionals van i4 verlenen eersteklas advies en ondersteuning op het gebied van cloud. Door jarenlange ervaring bieden wij jouw organisatie volledige ontzorging op het gebied van cloudcomputing.

Is de cloud iets voor mij?

De cloud. Iedereen praat erover, elke organisatie gebruikt het, of wil het gaan gebruiken in de (nabije) toekomst. Maar weet jij wat er op je afkomt bij de keuze voor cloudcomputing? Welke licenties passen nou het beste bij jouw organisatie? Wat heeft de cloud je allemaal te bieden en hoe is dit een toegevoegde waarde voor jouw organisatie?

Veel organisaties zien door de bomen het bos niet meer, de mogelijkheden van al die cloudleveranciers lijken eindeloos en de juiste keuze is daarmee steeds lastiger te maken. Hierdoor stellen organisaties de keuze uit, en dat is zonde!

Advies en onderstening door professionals

Door het uitbesteden van het beheer en onderhoud van de cloud bij i4, leg je deze vragen in de handen van professionals. Onze experts houden zich dagelijks bezig met deze materie, en weten exact wat er speelt in de markt. Op deze manier kunnen zij fungeren als verlengstuk van jouw organisatie; zij weten wat past binnen jouw organisatie en welke functionaliteiten in de cloud nou echt van toegevoegde waarde zijn voor jouw ‘business’.

i4 ontzorgt jouw organisatie op het gebied van de cloud, we bieden je gevraagd en ongevraagd advies. Heb je vragen en/of is de cloud voor jou nog steeds een grijze wolk, neem dan contact op met onze specialisten.

pattern

Microsoft 365 Security

Een complete, intelligente veiligheidsoplossing voor de cloud

Een complete ontzorging in de cloud begint met een veilige omgeving om in te werken. Microsoft 365 Security is een complete, intelligente oplossing die organisaties nieuwe manieren biedt om de veiligheid van hun intellectuele eigendom en klantgegevens proactief te beschermen en te bewaken.

Met Microsoft 365 Security zijn organisaties in staat om effectief te reageren op beveiligingsincidenten, om zo een hoge mate van security te behalen.

Microsoft 365 Security