Voorstellen: nieuwe collega's Robin en Cumacan - i4
Alle berichten

Voorstellen: nieuwe collega’s Robin en Cumacan.

pattern

April 2024,

We zijn verheugd om weer twee nieuwe collega’s aan jullie voor te stellen: Robin en Cumacan! Beide mannen zullen zich gaan bezighouden met ICT-projecten. We zijn enorm blij met hun komst en zijn ervan overtuigd dat ze ons team verder zullen versterken.

Cumacan

Cumacan, of ‘Tjsoema’ zoals wij hem mogen noemen, is 26 jaar oud en woont in Aalten. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met sporten, socializen, gamen en reizen. Daarnaast is hij nieuwsgierig naar andere culturen en krijgt hij energie van verschillende landen en continenten te verkennen, waaronder Japan, Thailand, China en Amerika.

Met meer dan 4 jaar ervaring in de ICT-sector, heeft Cumacan zich gespecialiseerd in support en cloudtechnologie. Bij i4 zal hij zijn expertise uitbreiden naar Microsoft 365 en Azure projecten. Hij beschikt reeds over diverse certificaten en zal bij ons alle ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Robin

Robin is een gedreven professional van 34 jaar oud. In zijn vrije tijd is hij vaak bezig met zijn handen, of het nu gaat om het bouwen van een camper, werken aan elektrische installaties of sleutelen aan auto’s. Naast actief bezig zijn, geniet hij ook van weekendjes weg en vakanties met zijn zelfgebouwde camper.

Bij zijn laatste werkgever, waar hij als meewerkend voorman fungeerde, heeft hij ruim 16 jaar gewerkt. Dit toont zijn stabiliteit en toewijding aan; hij is zeker geen job-hopper. Hij heeft een uitgebreide ervaring en allround kennis van netwerken, servers en cloudtechnologieën, van het maken van een technisch ontwerp tot aan de oplevering. Robin staat te popelen om zijn vaardigheden in te zetten bij i4 en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team.

Al vijf jaar lang woont hij in Ede en gedurende die tijd heeft hij zich vaak afgevraagd wat voor bedrijf i4 eigenlijk is, vooral wanneer hij de afslag van de A12 nam richting huis. De komende tijd kijkt hij ernaar uit om dit te ontdekken.

Delen