Voorstellen: nieuwe collega's Ramon en Jelle - i4
Alle berichten

Voorstellen: nieuwe collega’s Ramon en Jelle

pattern

Maart 2024,

We zijn verheugd om jullie voor te stellen aan de nieuwste toevoegingen aan ons team: Jelle en Ramon! Met hun unieke persoonlijkheden en indrukwekkende achtergronden zijn we ervan overtuigd dat ze een waardevolle aanwinst zijn voor ons bedrijf.

Jelle, een levensgenieter van 27 jaar uit Arnhem, brengt een verfrissende dynamiek met zich mee. Wanneer hij niet bezig is met het bedienen van onze klanten, vindt Jelle het leuk om culturele steden te bezoeken en staat hij graag in de keuken of voor de barbecue om de lekkerste gerechten te bereiden. Daarnaast is Jelle een gepassioneerde sneakerfan, altijd op zoek naar de nieuwste trends en modellen om zijn collectie uit te breiden. Voordat hij bij ons kwam werken, heeft Jelle zijn sporen verdiend als verkoopadviseur bij KPN gedurende 5 jaar. Daarna heeft hij anderhalf jaar gewerkt als internationaal accountmanager bij 2service, waar hij verantwoordelijk was voor het Oost-Europese rayon.

En laten we Ramon niet vergeten! Ramon, 37 jaar en een geboren en getogen Tukker uit het dorp Enter, brengt een schat aan ervaring in IT en Connectivity met zich mee. Voor hij bij ons kwam werken, heeft Ramon onder andere bij Previder in Hengelo en DELTA Fiber gewerkt. Naast zijn werk is Ramon een gepassioneerde voetballiefhebber en al ruim 8-9 jaar actief als scheidsrechter binnen de KNVB.

Beide heren zullen zich bezighouden met het bedienen van onze bestaande relaties. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Delen