Uitbreiding team i4! - i4
Alle berichten

Uitbreiding team i4!

pattern

Februari 2024,


Met genoegen delen we mee dat ons team onlangs is versterkt met twee nieuwe accountmanagers en een IT-Consultant!

In de afgelopen maanden zijn we intensief bezig geweest met werving. Onze collega Leon heeft zich dagelijks ingezet door actief contact te leggen met potentiële kandidaten via LinkedIn. Dit heeft geleid tot meer dan 20 boeiende gesprekken en de succesvolle aanname van maar liefst drie getalenteerde collega’s! We zijn bijzonder verheugd over deze aanwinsten, vooral gezien de uitdagende arbeidsmarkt.

De nieuwe accountmanagers brengen veel energie en ervaring mee, waarmee ze onze klantrelaties verder gaan versterken. Zij starten beide in maart. Daarnaast verwelkomen we een Senior IT-consultant die met zijn expertise onze dienstverlening op het gebied van cloud, netwerk en werkplekken naar nieuwe hoogten zal tillen. Als meewerkend voorman bij zijn vorige werkgever heeft hij veel ervaring met succesvolle oplevering van projecten. Hij zal starten in april.

Ons team blijft gedreven door groei en verbetering, en we kijken ernaar uit om samen met onze nieuwe collega’s de komende uitdagingen aan te gaan. De komende maanden gaan we nog op zoek naar een extra IT-consultant. Ben of ken jij iemand die interesse heeft? Neem dan contact met ons op!

Delen