Uitbreiding directieteam i4 - i4
Alle berichten

Uitbreiding directieteam i4

pattern

December 2023, Ede.

Met groot genoegen delen we mee dat ons directieteam recentelijk is versterkt. Na de benoeming van Leon Flikkenschild als Commercieel Directeur, verwelkomen we nu ook Wilco van Bruksvoort als onze nieuwe Technisch Directeur, met ingang van 1 januari. Een belangrijke stap voor de verdere groei en ontwikkeling van onze organisatie.

Wilco is geen onbekende binnen onze organisatie; als medewerker van het eerste uur heeft hij een onschatbare bijdrage geleverd aan ons succes. Zijn betrokkenheid en toewijding hebben hem gemaakt tot een ware steunpilaar binnen het bedrijf. In de praktijk heeft Wilco reeds taken en verantwoordelijkheden van een Technisch Directeur op zich genomen, en met trots kondigen we aan dat hij nu ook officieel deze titel draagt. Vanaf 1 januari zal hij formeel leiding geven aan ons technische team, waarmee we de expertise en toewijding waarvoor hij bekend staat, nog verder benutten.

Michel van de Pol, Algemeen Directeur, zal zich vooral richten op de overkoepelende strategie van i4 en het beheren van bestaande samenwerkingsverbanden, evenals het aangaan van nieuwe partnership. Zijn leiderschap en visie zullen cruciaal blijven voor het succes van ons bedrijf.

We zijn ervan overtuigd dat deze uitbreiding van ons directieteam een solide basis legt voor verdere innovatie en groei. Samen kijken we uit naar een glanzende toekomst vol successen.

Delen