Hercertificering ISO:27001. - i4
Alle berichten

Hercertificering ISO:27001 behaald.

pattern


Januari 2024, Ede.

Met groot genoegen delen we mede dat i4 met succes de audit voor de hercertificering van ISO:27001 heeft doorstaan. Deze certificering bevestigt de inzet van i4 voor de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging.

De audit, die vorige week werd uitgevoerd, resulteerde in de verlenging van het ISO:27001-certificaat van i4 voor de komende 3 jaar. Dit succes is een erkenning van de consistente naleving van stringente beveiligingsnormen en een weerspiegeling van de toewijding van het hele team.

ISO:27001 is een internationaal erkende norm die de implementatie en het onderhoud van een effectief Information Security Management System (ISMS) vereist. Het behalen van deze certificering bevestigt dat i4 voldoet aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging, waardoor klanten en partners het volste vertrouwen kunnen hebben in de bescherming van hun gegevens.

De succesvolle hercertificering voor ISO:27001 weerspiegelt onze voortdurende inzet voor het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de informatie die aan ons is toevertrouwd. Dit resultaat is een gezamenlijke prestatie en toont de vastberadenheid van ons team om excellentie na te streven


Delen