i4, jouw Cisco Webex Calling expert - i4
Alle berichten

i4, jouw Cisco Webex Calling expert

Vanaf vandaag mag i4 zich Cisco Webex Calling Certified noemen. Vanuit onze focus op Cisco zijn wij enorm blij dat ons team weer een stap heeft gezet om breder het landschap van Cisco te omarmen.

pattern

Door onze expertise hebben wij het afgelopen jaar al flink vooruitgang geboekt op het gebied van Networking, Security en Datacenter. Nu kunnen we ook Collabration aan dat lijstje toevoegen.

De unieke wijze waarop Cisco Webex apparatuur werkt en de eenvoud van integraties zorgt ervoor dat wij jouw organisatie een extra beleving in samenwerking kunnen aanbieden. 

De combinatie van Webex Meetings en/of Webex Teams met Cisco Webex devices zorgt voor vele mogelijkheden. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om Cisco Webex Calling te integreren in Microsoft Teams, om zo het beste van twee werelden samen te brengen. Door zorgvuldig te kijken naar de wensen van onze klanten, bieden wij je altijd een oplossing aan die aansluit bij wat jij nodig hebt!

Download hier de Cisco Webex Infographic

solution-overview-Webex-contact-center

Technische deepdive Cisco Webex

Bij i4 geloven we in een landschap waarbij een optimale communicatie mogelijk is vanuit elke platform, elk communicatiemiddel en applicatie. Door strategisch na te denken over omnichannel (middels multichannel en cross channel communicatie opzetten) verzorgen we voor onze klanten de best mogelijke manier van communiceren via één platform.

Oftewel: in de moderne tijd van nu verwachten jij en jouw collega’s dat je op ieder moment van de dag, via elke mogelijke manier van communiceren, contact kan krijgen met je klanten, leveranciers, collega’s, of eigenlijk gewoon met iedereen.

Om dit mogelijk te maken, zonder ergernissen, mag er geen verschil zijn in welke manier van communicatie er wordt gebruikt.

Cisco Webex Control Hub

En vanaf vandaag kunnen onze experts je alles vertellen over de mogelijkheden die Cisco Webex hiervoor biedt. 

Delen