Slim en veilig groeien met Zero Trust - i4
wave

Slim en veilig groeien
met ons ebook.

Als organisatie loop je steeds meer risico op een hackaanval. Hackers slagen er steeds vaker in om binnen te dringen in IT-omgevingen en de gestolen data kan flink wat geld kosten. Hackers zijn uit op het verstoren van de informatie-uitwisseling en bedrijfsprocessen. Daarom is het van belang dat iedere organisatie, groot of klein, zich bewust is van het belang van cybersecurity.

Een virusscanner is tegenwoordig niet meer afdoende om kwaadaardig verkeer te voorkomen. Om volledige bescherming te bieden, is het belangrijk om gebruik te maken van Endpoint Protection in combinatie met controle van de Internet Gateway. In dit e-book leggen we je graag uit hoe deze twee effectieve methodes werken. Zo kun jij jouw organisatie beschermen tegen cyberaanvallen en de mogelijke gevolgen daarvan.

Het ultieme framework

Zero Trust is een securitymodel waarbij alle gebruikers en apparaten, zowel binnen als buiten het netwerk, als onveilig worden beschouwd totdat ze zijn geverifieerd en geautoriseerd. Dit model is van cruciaal belang omdat het de beveiliging van gevoelige gegevens en systemen verbetert en de risico’s van cyberaanvallen vermindert.

Het Zero Trust-model vereist dat alle gebruikers en apparaten, zowel binnen als buiten het netwerk, geverifieerd en geautoriseerd zijn voordat ze toegang krijgen tot gevoelige bedrijfsgegevens en systemen.

Cyberaanvallen vóór zijn met Zero Trust Security

Het model maakt gebruik van verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals multi-factor authenticatie, het segmenteren van het netwerk, het monitoren van gebruikersactiviteiten en het beperken van toegang tot specifieke delen van het netwerk.

4 kan jouw organisatie helpen bij het implementeren van het Zero Trust-model door middel van hun expertise op het gebied van cybersecurity en managed services. Door het gebruik van tools zoals Microsoft Defender for Identity, kunnen ze proactief beveiligingsrisico’s identificeren en verhelpen voordat ze tot problemen leiden.

Het Zero Trust-model is een dynamische aanpak die voortdurend moet worden geëvalueerd en aangepast om ervoor te zorgen dat het de meest effectieve beveiliging biedt voor de specifieke behoeften van een organisatie. i4 kan jouw organisatie helpen bij het ontwikkelen en implementeren van een Zero Trust-strategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en de risico’s die specifiek zijn voor jouw organisatie.

Opslag (persoonlijke) bestanden

Door het Zero Trust-model toe te passen, kan jouw organisatie de veiligheid van jouw bedrijfsgegevens en systemen verbeteren en de risico’s van cyberaanvallen verminderen. Het is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat jouw organisatie veilig en veerkrachtig blijft in het huidige landschap van cyberbedreigingen.

pattern

Het voordeel van i4 als Managed Service Provider

Snel en gemakkelijk overstappen naar Zero Trust-model

i4 is een ervaren MSP die oplossingen op maat biedt. i4 heeft een multidisciplinair team van experts die bekwaam zijn in het ontwerpen en implementeren van Zero Trust-oplossingen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en best practices biedt i4 maximale bescherming voor de IT-omgeving van bedrijven. Bovendien heeft i4 een proactieve en pragmatische benadering van IT-beveiliging, waardoor bedrijven kunnen profiteren van een veilige en toekomstbestendige IT-omgeving.

  • Het Zero Trust-model verbetert de beveiliging van gevoelige gegevens en systemen, vermindert de risico’s van cyberaanvallen en voorkomt onbevoegde toegang tot bedrijfsgegevens.
  • i4 is de juiste partner om snel, slim en veilig te groeien met het Zero Trust model.
  • Haar multidisciplinaire team van deskundigen is bedreven in het ontwerpen en implementeren van Zero Trust oplossingen met behulp van de nieuwste technologieën en best practices om maximale bescherming te bieden.
  • i4 heeft een proactieve en pragmatische benadering van IT-beveiliging, gericht op het voorkomen van problemen voordat ze zich voordoen.
  • Het zorgt voor een veilige en toekomstbestendige IT-omgeving met een snelle en eenvoudige overgang naar het Zero Trust-model.

Duurzaamheid

Het toepassen van Zero Trust-beveiliging kan bijdragen aan duurzaamheid doordat het de kans op cyberaanvallen verkleint, wat kan leiden tot een vermindering van de financiële en reputatieschade die deze aanvallen kunnen veroorzaken. Hierdoor kan een organisatie op de lange termijn winstgevender zijn en minder middelen nodig hebben om zichzelf te herstellen na een aanval.

Veilig groeien met ons ebook