Creëer een uniforme en veilige werkomgeving. - i4
wave

Hybride werken sterk verbeterd. Cisco en Microsoft werken samen om klanten meer keuze te bieden.

We willen dat hybride werken beter wordt voor iedereen. We doen dat door hardware en software te combineren die voor iedereen werkt. Cisco en Microsoft hebben aangekondigd dat ze gaan samenwerken om zo meer keuze, flexibiliteit en mogelijkheden te bieden. Cisco wordt voor het eerst gecertificeerd als partner voor Microsoft Teams Rooms-apparaten. Wil je er meer over lezen? Download dan de PowerPoint.

Stroomlijn werken met moderne tools

Moderne werkplekken zijn een cruciaal IT-vraagstuk geworden in de huidige zakelijke omgeving. Werknemers verwachten moderne tools en technologieën die hen in staat stellen om flexibel te werken, waar ze ook zijn.

Maar met de toename van remote werken en verschillende applicaties, is het steeds moeilijker geworden om een consistente en veilige werkomgeving te creëren.

Zorg voor productiviteit en efficiëntie

Een niet-geoptimaliseerde of onveilige werkomgeving kan leiden tot een vermindering van de productiviteit en efficiëntie, verlies van gevoelige informatie, en kan zelfs leiden tot cyberaanvallen en datalekken. Dit kan aanzienlijke financiële gevolgen hebben voor een bedrijf, en ook de reputatie van het bedrijf beschadigen.

Automatiseer processen die tijd en geld besparen

i4 heeft de expertise, ervaring en middelen om een moderne werkplek oplossing op te zetten die is afgestemd op de specifieke behoeften van een bedrijf. i4 biedt op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen om de productiviteit en efficiëntie te verhogen, terwijl de veiligheid en controle worden verhoogd. i4 biedt ook een continue monitoring en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de moderne werkplek oplossing altijd up-to-date en veilig blijft.

pattern

Het voordeel van i4 als Managed Service Provider

Op maat gemaakte oplossingen

i4 is een ervaren MSP die oplossingen op maat biedt. i4 heeft een multidisciplinair team van experts die bekwaam zijn in het ontwerpen en implementeren van Moderne Werkplek-oplossingen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en best practices biedt i4 maximale bescherming voor de IT-omgeving van bedrijven. Bovendien heeft i4 een proactieve en pragmatische benadering van IT-beveiliging, waardoor bedrijven kunnen profiteren van een veilige en toekomstbestendige IT-omgeving.

  • Moderne werkplek oplossingen zorgen voor een uniforme en veilige werkomgeving voor werknemers, ongeacht waar ze werken of welk apparaat ze gebruiken.
  • Aangepaste oplossingen van i4 verhogen de productiviteit, efficiëntie, beveiliging en controle, wat leidt tot betere bedrijfsresultaten.
  • Voortdurende controle en ondersteuning van i4 zorgen ervoor dat moderne werkplek oplossingen up-to-date en veilig blijven.
  • Het multidisciplinaire team van experts van i4 zorgt voor maximale beveiliging in zakelijke IT-omgevingen door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en best practices.
  • Met hun proactieve en pragmatische benadering van IT-beveiliging kunnen bedrijven met hulp van i4 profiteren van een veilige en toekomstbestendige IT-omgeving.

Duurzaamheid

Bij de Moderne Werkplek gaat het erom werknemers de tools en technologieën te bieden die ze nodig hebben om hun werk efficiënt en effectief uit te voeren. Door het gebruik van cloud-gebaseerde technologieën kan bijvoorbeeld de flexibiliteit van werknemers worden vergroot, waardoor ze minder tijd hoeven te besteden aan woon-werkverkeer en meer tijd kunnen besteden aan het werk zelf. Dit kan de productiviteit verhogen en tegelijkertijd bijdragen aan de duurzaamheid door het verminderen van de milieubelasting van het woon-werkverkeer.