Vervanging Lastpass door Keeper - i4
Alle berichten

Lastpass vervangen door Keeper

Waar rook is is vuur. Door slechte nieuwsberichten hebben we besloten om lastpass te vervangen.

pattern
Lastpass vervangen door Keeper

i4 heeft besloten om de wachtwoordbeheeroplossing LastPass te vervangen door Keeper vanwege de recente beveiligingsincidenten en het slechte nieuws dat LastPass heeft ontvangen. Het is voor ons van groot belang dat we onze klanten kunnen voorzien van een veilige en betrouwbare oplossing voor wachtwoordbeheer en -opslag. Met Keeper kunnen we onze klanten een wachtwoordbeheeroplossing bieden die voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen en die voldoet aan de nieuwste regelgeving en wetgeving.

Keeper maakt gebruik van geavanceerde encryptie en beveiligingsmechanismen om de wachtwoorden van gebruikers te beschermen. Het biedt ook een aantal extra functies, zoals tweefactorauthenticatie en veilige bestandsopslag, waarmee onze klanten nog beter kunnen worden beschermd tegen cyberdreigingen. Het is een betrouwbare en schaalbare oplossing die kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Bij i4 streven we er altijd naar om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen op de markt. We begrijpen dat wachtwoordbeheer een kritiek onderdeel is van de beveiliging van organisaties en dat het belangrijk is om een oplossing te kiezen die aan de hoogste beveiligingsnormen voldoet. Door Keeper te gebruiken in plaats van LastPass, kunnen we onze klanten voorzien van een wachtwoordbeheeroplossing die beter is afgestemd op hun behoeften en die hen beter beschermt tegen de gevaren van cyberdreigingen.

Delen