i4 behaalt certificering Nutanix multi-cloud infrastructure - i4
Alle berichten

i4 behaalt certificering Nutanix multi-cloud infrastructure

pattern

Mei 2024,

Met trots kondigen we aan dat onze collega’s, Robin en Wilco, met succes hun Nutanix multi-cloud infrastructure certificering hebben behaald! 🎉

Deze certificering bevestigt onze diepgaande kennis en expertise op het gebied van onder meer hyper-converged infrastructure (HCI), waardoor we nog beter in staat zijn om onze klanten te ondersteunen bij het bouwen en beheren van geavanceerde IT-infrastructuren.

HCI stelt bedrijven in staat om hun digitale groei te ondersteunen, zonder zich zorgen te hoeven maken over de complexiteit van traditionele infrastructuuroplossingen. Door opslag, rekenkracht en netwerken te consolideren in één cluster, biedt HCI een flexibele en kosteneffectieve manier om IT-resources te beheren en te schalen naar gelang de behoeften van de organisatie veranderen.

Daarnaast is Nutanix HCI zeer geschikt voor hybrid- en multi-cloudomgevingen, waardoor bedrijven flexibiliteit hebben in het gebruik van zowel private als public cloud infrastructuur, afhankelijk van hun behoeften.

Het strategische partnership tussen Nutanix en Cisco stelt ons – als reeds erkende Cisco-partner – in staat om een totaaloplossing te bieden aan onze klanten.

Delen