Nieuw: Team Copilot - een AI-assistent voor teams en groepen! - i4
Alle berichten

Nieuw: Team Copilot – een AI-assistent voor teams en groepen!

pattern


Bij Microsoft gaan de ontwikkelingen op het gebied van AI razendsnel. Als enthousiaste gebruikers van Microsoft 365 Copilot hebben we al geruime tijd ervaren hoe deze geïntegreerde virtuele assistent binnen de vertrouwde Office-apps ons werk efficiënter maakt.

Maar er is meer! Microsoft heeft een opwindende nieuwe oplossing geïntroduceerd: Team Copilot.

👉 In tegenstelling tot de persoonlijke assistent richt Team Copilot zich specifiek op teams en groepen.

Wat is Team Copilot?

Team Copilot is een innovatieve uitbreiding binnen Microsoft 365 die teams helpt om beter samen te werken en projecten effectiever te beheren. In plaats van alleen een assistent voor individuen, fungeert Team Copilot als een extra teamlid dat naadloos integreert in jouw bestaande werkprocessen.

Belangrijke voordelen

  • Productiever vergaderen: Team Copilot maakt automatisch notulen tijdens vergaderingen, toegankelijk voor alle deelnemers en beheert daarnaast de verschillende agenda’s, wat zorgt voor een betere besluitvorming.
  • Betere samenwerking: In groepschats voorkomt Team Copilot dat belangrijke informatie verloren gaat. Het volgt actiepunten op en wijst verantwoordelijkheden toe, zodat iedereen altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.
  • Beter projectmanagement: Team Copilot houdt projecten op schema door taken te creëren, toe te wijzen en deadlines te monitoren. Zo ontstaat een gestructureerde en overzichtelijke projectomgeving waarin efficiënte samenwerking mogelijk is.

Bekijk onderstaande video voor een indruk:

Delen