Proofpoint - i4
wave

Proofpoint.

i4 gebruikt het trainingsplatform van Proofpoint voor cyber security user awareness training en is Proofpoint gecertificeerd trainingsspecialist. Wij begeleiden jouw organisatie om zo het beste resultaat te halen.

Proofpoint Cyber Security Awareness Platform

i4 gebruikt het trainingsplatform van Proofpoint voor cyber security user awareness training en is Proofpoint gecertificeerd trainingsspecialist. Wij begeleiden jouw organisatie om zo het beste resultaat te halen.

Voor organisaties vanaf 150 medewerkers bieden we het volledige platform van Proofpoint aan. Alle onderdelen samen leveren een gedegen en robuust programma om op alle lagen in de organisatie bewustwording te creëren en behouden.

User Assesment

Proofpoint biedt een database van meer dan 400 vragen waaruit een assesment kan worden samengesteld. Ook zijn er 17 kant-en-klare assesments beschikbaar en is het mogelijk om eigen vragen toe te voegen om in te spelen op actuele, bedrijfsspecifieke situaties. Het assesment is bedoeld om het niveau van de medewerkers vast te stellen, op basis waarvan een persoonlijk trainingspad kan worden samengesteld.

Phishing simulaties

Je kunt gebruikmaken van diverse simulaties voor phishing en USB-aanvallen. De templates zijn gebaseerd op echte phishing-berichten die via de e-mail security oplossing van Proofpoint gesignaleerd zijn. Deze templates zijn volledig te personaliseren met bijvoorbeeld een logo en/of bedrijfsnaam.

Klikken medewerkers op de link? Dan kun je automatisch een bijpassende training laten toewijzen. Zo worden enkel de medewerkers getraind die dat nodig hebben. 

Trainingmodules

De kracht van Proofpoint zit onder andere in de beknopte, gerichte trainingmodules. Het platform biedt meer dan 300 trainingen met interactief materiaal, video’s en games. Zo kan iedere medewerker leren op de manier die bij hem of haar past. Dit zorgt voor betere resultaten. De trainingen zijn gemiddeld binnen 15 minuten te volgen, maar vaak nog sneller. 

De trainingen zijn voor elke organisatie geschikt. Zo kun je ze integreren in een bestaande LMS, zijn ze adaptief voor alle apparaten en geschikt voor medewerkers met een visuele of auditieve beperking.

PhishAlarm® 

Maak medewerkers onderdeel van jouw cyber security team door ze de mogelijkheid geven met één druk op de knop e-mails als verdacht te melden. Deze berichten worden vervolgens inhoudelijk geanalyseerd door Proofpoint en links en bijlagen worden in een sandbox gecontroleerd op schadelijke inhoud. 

De uitkomst van de analyse wordt per mail naar een opgegeven e-mail adres verzonden, waarna er verdere actie kan worden ondernomen indien gewenst.

CISO Dashboard voor managementdata

Het CISO dashboard van Proofpoint biedt een volledig overzicht van alle relevante managementdata. Zo kun je eenvoudig de voortgang van het programma bewaken, maar deze ook vergelijken met organisaties binnen de sector of andere sectoren. 

Het User Vulnaribility overzicht geeft medewerkers weer die mogelijk kwetsbaar zijn en wellicht extra aandacht of training nodig hebben. De data is veelal in realtime rapporten zichtbaar en kan middels een API-koppeling weergegeven worden in BI-tools of het LMS.

Ondersteunende materialen

Organisaties kunnen de awareness campagne onder de aandacht brengen door de vele materialen die geleverd kunnen worden, zoals posters, nieuwsbrieven, infographics en video’s. Dit materiaal is in verschillende talen beschikbaar.

Proofpoint Essentials – Threat Protection voor MKB

Is jouw organisatie kleiner dan 150 medewerkers maar wil je wel aan de slag met User Awareness? Dan biedt Proofpoint het Essentials programma.die kan bestaan uit de combinatie Email Security en awareness training, of alleen awareness training.

Proofpoint Essentials Email Security

E-mail security van Proofpoint biedt jouw organisatie e-mailbeveiliging en gegevensbescherming door:

  • het in kaart brengen van bedreigingen voor jouw organisatie;
  • beheer van inkomend beveiligingsbeleid;
  • awareness verhogen en menselijke reactie op bedreigingen inzichtelijk maken.

Het bestaat uit onder andere spam- en phishing-detectie en een gelaagde antivirusbescherming. Daarnaast kun je continuïteit waarborgen door het instellen van filterregels en beschik je over een inbox voor noodgevallen. Het is mogelijk encryptie af te dwingen en regels aan te maken en om het versturen van ongeautoriseerde bestanden tegen te houden. Dit alles is te beheren met een eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface.

Proofpoint Essentials Security Awareness

Ook voor het MKB is er een trainingsprogramma beschikbaar bij Proofpoint. Deze bestaat uit phishing simulaties en awareness trainingen. De mogelijkheden voor simulaties zijn gelijk aan deze in het volledige programma (zoals hierboven beschreven). 

Binnen Essentials heb je de keuze uit 37 trainingsmodules, waarvan de meeste ook binnen 5 tot 15 minuten te maken zijn en bestaan uit verschillende soorten content. Deze modules zijn niet aan te passen of te personaliseren.

Ervaar Proofpoint nu zelf!

pattern

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer over Proofpoint

Vraag nu informatie op