Ek.co - i4
wave

Ek.co.

Ek.co levert back-up en disaster recovery, managed cloud en beveiligingsservices voor de MSP. Met toegang tot ’s werelds meest toonaangevende bedrijfstechnologieën kun je het vendor beheer stroomlijnen en 24×7 services en ondersteuning leveren.

In samenwerking met Ek.co levert i4 diverse Back-up en Disaster Recovery oplossing voor MKB en Enterprise klanten. Met onze Cloud-first focus zorgt i4 ervoor dat er een flexibele schil toegevoegd is met extra expertise op Back-up en Recovery.

Onze klanten maken zich misschien zorgen over het toenemende aantal cyberaanvallen of de complexiteit van beveiliging vandaag de dag. Met een zeer ervaren Network Operations Center (NOC) en Security Operations Center (SOC), en een reeks next generation diensten, kan i4 beschermen, detecteren en reageren, zodat onze klanten de kracht en focus hebben die nodig is om veilig te werken.

pattern

Ek.co en i4

Benieuwd naar de mogelijkheden?

i4 zorgt ervoor dat er altijd uitgebreide kennis aanwezig is bij onze medewerkers. Zowel onze adviseurs als IT-specialisten zijn uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden en volledig gecertificeerd om Back-up en Recovery oplossingen te implementeren binnen elke IT-omgeving.

Managed IT services poolen