Waarom Zero Trust? - i4

Waarom Zero Trust?

Zero Trust is belangrijk omdat het je gaat helpen om de beveiliging van jouw gevoelige gegevens en systemen te verbeteren en zo de risico’s op bijvoorbeeld cyberaanvallen gaat verminderen. Het Zero Trust-model zorgt ervoor dat gebruikers en apparaten, zowel binnen als buiten jouw netwerk, eerst als “onveilig” worden beschouwd totdat ze zijn geverifieerd en geautoriseerd. Dit vermindert het risico van gegevensdiefstal en cyber- en ransomware aanvallen.

Herken jij jezelf in onderstaande?

pattern
wave
support-orange

IT Managers

Jij, als IT Manager, bent verantwoordelijk voor de algehele beveiligingsstrategie van jouw organisatie en neemt de leiding bij het plannen en uitvoeren van onderwerpen zoals het Zero Trust-model.

card-orange

Netwerkbeheerders

Jij, als netwerkbeheerder, bent verantwoordelijk voor het beheer en de beveiliging van de netwerken en het implementeren van beveiligingsmaatregelen zoals firewalls en VPN’s die passen binnen het Zero Trust-model.

solutions-orange

Security engineers

Jij, als security engineer, bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en beheren van de beveiligingsmaatregelen die worden toegepast op het netwerk van jouw organisatie. Dit omvat het configureren van firewalls, intrusion detection en prevention systemen, VPN’s, authenticatiesystemen en andere beveiligingstechnologieën.

pattern
Veilig groeien met ons ebook

Slim en veilig groeien met Zero Trust

Minimaliseer het risico op gegevensdiefstal.

Zero Trust is een securitymodel waarbij alle gebruikers en apparaten, zowel binnen als buiten het netwerk, als onveilig worden beschouwd totdat ze zijn geverifieerd en geautoriseerd. Dit model is van cruciaal belang omdat het de beveiliging van gevoelige gegevens en systemen verbetert en de risico’s van cyberaanvallen vermindert.

Lees meer of download ons ebook
wave