Waarom Moderne Werkplekken en Webex MTR? - i4

Waarom Moderne Werkplekken en Webex Devices?

Nu je een Zero Trust netwerk hebt, zijn ook Moderne Werkplekken en Webex MTR Devices belangrijk omdat ze jouw werknemers in staat stellen om effectief samen te werken en te communiceren, ongeacht waar ze zich bevinden. Met de toename van remote werken en de behoefte aan flexibele werkomgevingen is het steeds belangrijker geworden om werknemers in staat te stellen om op afstand te laten werken zonder in te boeten aan productiviteit en efficiëntie, wat leidt tot tevreden en gemotiveerde werknemers.

Herken jij jezelf in onderstaande?

pattern
wave
support-orange

IT-beheerders

Jij, als IT-beheerder, bent verantwoordelijk voor het algemene IT-beheer van jouw organisatie, inclusief de implementatie en het beheer van moderne werkplekken en Webex Devices. Je zorgt ervoor dat de technologie goed is geconfigureerd en beveiligd is, en dat gebruikers toegang hebben tot de tools en applicaties die ze nodig hebben om hun werk te doen.

card-orange

Applicatiebeheerders

Jij, als applicatiebeheerder, bent verantwoordelijk voor het beheren en configureren van de applicaties die worden gebruikt op de moderne werkplek en Webex Devices. Je zorgt ervoor dat applicaties goed werken op de apparaten en dat gebruikers toegang hebben tot de tools en applicaties die ze nodig hebben om hun werk te doen.

solutions-orange

Technische ondersteuning

Jij, als technische ondersteuner, bent verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning aan gebruikers van de moderne werkplekken en Webex Devices. Dit omvat het helpen van gebruikers bij het oplossen van technische problemen en het bieden van training en begeleiding bij het gebruik van de tools en technologieën.

pattern

Uniform en veilig

Op elk apparaat en vanaf elke locatie.

Moderne werkplekken zijn een cruciaal IT-vraagstuk geworden in de huidige zakelijke omgeving. Werknemers verwachten moderne tools en technologieën die hen in staat stellen om flexibel te werken, waar ze ook zijn.

Lees meer of download onze presentatie
wave