Waarom Enterprise Networking? - i4

Waarom Enterprise Networking?

Enterprise Networking is net zo belangrijk als Zero Trust, omdat het jouw organisatie helpt om een betrouwbare en veilige infrastructuur te creëren voor communicatie en samenwerking. Enterprise Networking zorgt er namelijk voor dat gebruikers veilig toegang hebben en krijgen tot de gegevens en applicaties vanuit verschillende locaties en via verschillende apparaten. Het creëert een betrouwbare en veilige infrastructuur voor communicatie en samenwerking, wat leidt tot efficiëntere en productievere werknemers.

Herken jij jezelf in onderstaande?

pattern
wave
support-orange

Netwerkarchitecten

Jij, als netwerkarchitect, ontwerpt en plant de architectuur van de netwerkinfrastructuur van jouw organisatie. Je bepaalt hoe de verschillende onderdelen van het netwerk met elkaar communiceren en hoe de verschillende netwerksegmenten worden beheerd en beveiligd.

card-orange

Netwerkbeheerders

Jij, als netwerkbeheerder, bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren, beheren en onderhouden van de netwerkinfrastructuur van jouw organisatie. Dit omvat het instellen van routers, switches, firewalls en andere netwerkapparatuur, het configureren van netwerkprotocollen, het oplossen van netwerkproblemen en het monitoren van de netwerkprestaties.

solutions-orange

IT-beheerders

Jij, als IT-beheerder, bent verantwoordelijk voor het algemene IT-beheer van jouw organisatie. Je werkt samen met netwerkbeheerders, netwerkarchitecten, security engineers en andere IT-personeel om ervoor te zorgen dat de IT-infrastructuur van jouw organisatie goed werkt en beveiligd is.

pattern
netwerk-it-cisco

Toekomstgericht groeien

Bedrijfsvoering optimaliseren en productiviteit verhogen.

In de moderne zakelijke omgeving is netwerk connectiviteit van cruciaal belang voor het succes van een onderneming. Een snelle, betrouwbare en veilige verbinding tussen de verschillende apparaten en applicaties is essentieel voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Lees meer

Zero Trust

In een tijd dat een modern bedrijfsnetwerk zo wijdverbreid is, biedt het de nodige ondersteuning om vertrouwen te controleren, verifiëren en te beveiligen.

De Zero Trust beveiligingsaanpak, wat betekent dit?
wave