Transformeer jouw zakelijke IT met Azure Virtual Desktop - i4
wave

Transformeer jouw zakelijke IT
met Azure Virtual Desktop.

In de huidige zakelijke omgeving is het steeds belangrijker geworden om werknemers een veilige en betrouwbare toegang tot bedrijfsapplicaties en -gegevens te bieden, ongeacht waar ze zich bevinden.

De uniforme en veilige digitale werkplek

Maar met de toename van remote werken en de behoefte aan flexibele werkomgevingen, kan het lastig zijn om een uniforme en veilige werkomgeving te creëren. Een onveilige werkomgeving kan leiden tot verlies van gevoelige informatie, vermindering van de productiviteit en efficiëntie, en kan zelfs leiden tot cyberaanvallen en datalekken. Dit kan aanzienlijke financiële gevolgen hebben voor een bedrijf en de reputatie van het bedrijf beschadigen.

Microsoft-werkplek

Mobiliteit, beveiliging en controle

Om deze problemen op te lossen, is het belangrijk om te investeren in een Azure Virtual Desktop (AVD) oplossing. Azure AVD biedt werknemers een uniforme en veilige toegang tot bedrijfsapplicaties en -gegevens, ongeacht waar ze zich bevinden. Azure AVD stelt werknemers in staat om veilig toegang te krijgen tot bedrijfsapplicaties en -gegevens vanaf elk apparaat en elke locatie, terwijl de veiligheid en controle worden verhoogd.

Ontsluit een hogere productiviteit en efficiëntie

i4 is de juiste partner om snel, slim en veilig te groeien met een toekomstbestendige Azure AVD-oplossing. i4 biedt de expertise, ervaring en middelen om een Azure AVD-oplossing op te zetten die is afgestemd op de specifieke behoeften van een bedrijf. i4 biedt op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen om de productiviteit en efficiëntie te verhogen, terwijl de veiligheid en controle worden verhoogd. i4 biedt ook continue monitoring en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de Azure AVD-oplossing altijd up-to-date en veilig blijft.

pattern

Het voordeel van i4 als Managed Service Provider

Op maat gemaakte oplossingen

i4 is een ervaren MSP die oplossingen op maat biedt. i4 heeft een multidisciplinair team van experts die bekwaam zijn in het ontwerpen en implementeren van Moderne Werkplek-oplossingen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en best practices biedt i4 maximale bescherming voor de IT-omgeving van bedrijven. Bovendien heeft i4 een proactieve en pragmatische benadering van IT-beveiliging, waardoor bedrijven kunnen profiteren van een veilige en toekomstbestendige IT-omgeving.

  • Moderne werkplek oplossingen zorgen voor een uniforme en veilige werkomgeving voor werknemers, ongeacht waar ze werken of welk apparaat ze gebruiken.
  • Aangepaste oplossingen van i4 verhogen de productiviteit, efficiëntie, beveiliging en controle, wat leidt tot betere bedrijfsresultaten.
  • Voortdurende controle en ondersteuning van i4 zorgen ervoor dat moderne werkplek oplossingen up-to-date en veilig blijven.
  • Het multidisciplinaire team van experts van i4 zorgt voor maximale beveiliging in zakelijke IT-omgevingen door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en best practices.
  • Met hun proactieve en pragmatische benadering van IT-beveiliging kunnen bedrijven met hulp van i4 profiteren van een veilige en toekomstbestendige IT-omgeving.

Duurzaamheid

Bij de Moderne Werkplek gaat het erom werknemers de tools en technologieën te bieden die ze nodig hebben om hun werk efficiënt en effectief uit te voeren. Door het gebruik van cloud-gebaseerde technologieën kan bijvoorbeeld de flexibiliteit van werknemers worden vergroot, waardoor ze minder tijd hoeven te besteden aan woon-werkverkeer en meer tijd kunnen besteden aan het werk zelf. Dit kan de productiviteit verhogen en tegelijkertijd bijdragen aan de duurzaamheid door het verminderen van de milieubelasting van het woon-werkverkeer.

i4 managed IT werkplek team