Waarom Azure AVD? - i4

Waarom Azure AVD?

Azure AVD is belangrijk omdat het jouw bedrijf helpt om een veilige, virtuele desktopinfrastructuur te creëren die toegankelijk is vanaf elke locatie en op elk apparaat. Dit maakt het mogelijk om werknemers op afstand te ondersteunen en hen te voorzien van de benodigde toepassingen en gegevens om hun werk te doen. Het ondersteunt werknemers op afstand en voorziet hen van de benodigde toepassingen en gegevens om hun werk goed te doen, wat leidt tot een efficiëntere en productievere werkomgeving.

Herken jij jezelf in onderstaande?

pattern
wave
support-orange

Cloud-architecten

Jij, als cloud-architect, bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van cloudgebaseerde oplossingen voor organisaties. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van de Azure-infrastructuur en -architectuur die nodig is om AVD te implementeren en beheren.

card-orange

IT-beheerders

Jij, als IT-beheerder, bent verantwoordelijk voor het algemene IT-beheer van een organisatie, inclusief het beheer van de Azure-infrastructuur en -diensten die nodig zijn voor de implementatie van Azure AVD. Je zorgt ervoor dat de oplossing goed is geconfigureerd en beveiligd is, en dat gebruikers toegang hebben tot de desktops en applicaties die ze nodig hebben om hun werk te doen.

solutions-orange

Applicatiebeheerders

Jij, als applicatiebeheerder, ben je verantwoordelijk voor het beheren en configureren van de applicaties die worden gebruikt op de virtuele desktops van Azure AVD. Je zorgt ervoor dat de applicaties goed werken op de desktops en dat gebruikers toegang hebben tot de tools en applicaties die ze nodig hebben om hun werk te doen. Je configureert en beheert de applicaties op een veilige en efficiënte manier en zorgt ervoor dat ze altijd up-to-date zijn.

pattern

Transformeer jouw zakelijke IT

Uniforme en veilige toegang tot bedrijfsapplicaties en -gegevens.

In de huidige zakelijke omgeving is het steeds belangrijker geworden om werknemers een veilige en betrouwbare toegang tot bedrijfsapplicaties en -gegevens te bieden, ongeacht waar ze zich bevinden.

Lees meer
wave