Hoe creëer je een veilige en toekomstbestendige IT-omgevingen?
wave
cisco-partner-white

Hoe creëer je nu echt een
veilige en toekomstbestendige
IT-omgevingen?

Door onderwerpen zoals Zero Trust, Enterprise Networking, SD-WAN, Moderne Werkplek, Webex MTR en Azure AVD op jouw IT-agenda te zetten.

Plan een virtual meeting Bel voor meer informatie
Scroll

Waarom deze onderwerpen belangrijke gaan worden?

Zet onderwerpen zoals Zero Trust, Enterprise Networking, SD-WAN, Moderne Werkplek, Webex MTR en Azure AVD ook op jouw IT-agenda in 2023, want deze onderwerpen gaan een belangrijke rol spelen bij het creëren van jouw veilige, efficiënte en productieve IT-omgeving.

pattern

Zet het op jouw IT-agenda

Hoe creëer je nu echt een veilige en toekomstbestendige IT-omgevingen?

Waarom Zero Trust?

Zero Trust is belangrijk omdat het je gaat helpen om de beveiliging van jouw gevoelige gegevens en systemen te verbeteren en zo de risico’s op bijvoorbeeld cyberaanvallen gaat verminderen. Het Zero Trust-model zorgt ervoor dat gebruikers en apparaten, zowel binnen als buiten jouw netwerk, eerst als “onveilig” worden beschouwd totdat ze zijn geverifieerd en geautoriseerd. Dit vermindert het risico van gegevensdiefstal en cyber- en ransomware aanvallen. Met i4 heb je een abonnement op innovatie.

Lees meer over Zero Trust

Waarom Enterprise Networking?

Enterprise Networking is net zo belangrijk als Zero Trust, omdat het jouw organisatie helpt om een betrouwbare en veilige infrastructuur te creëren voor communicatie en samenwerking. Enterprise Networking zorgt er namelijk voor dat gebruikers veilig toegang hebben en krijgen tot de gegevens en applicaties vanuit verschillende locaties en via verschillende apparaten. Het creëert een betrouwbare en veilige infrastructuur voor communicatie en samenwerking, wat leidt tot efficiëntere en productievere werknemers. Met i4 heb je een abonnement op innovatie.

Lees meer over Enterprise Networking

Waarom Moderne Werkplekken en Webex MTR?

Nu je een Zero Trust netwerk hebt, zijn ook Moderne Werkplekken en Webex Devices for collaboration belangrijk omdat ze jouw werknemers in staat stellen om effectief samen te werken en te communiceren, ongeacht waar ze zich bevinden. Met de toename van remote werken en de behoefte aan flexibele werkomgevingen is het steeds belangrijker geworden om werknemers in staat te stellen om op afstand te laten werken zonder in te boeten aan productiviteit en efficiëntie, wat leidt tot tevreden en gemotiveerde werknemers. Met i4 heb je een abonnement op innovatie.

Lees meer over Moderne Werkplekken & Webex Devices

Waarom Azure AVD?

Azure AVD is belangrijk omdat het jouw bedrijf helpt om een veilige, virtuele desktopinfrastructuur te creëren die toegankelijk is vanaf elke locatie en op elk apparaat. Dit maakt het mogelijk om werknemers op afstand te ondersteunen en hen te voorzien van de benodigde toepassingen en gegevens om hun werk te doen. Het ondersteunt werknemers op afstand en voorziet hen van de benodigde toepassingen en gegevens om hun werk goed te doen, wat leidt tot een efficiëntere en productievere werkomgeving. Met i4 heb je een abonnement op innovatie.

Lees meer over Azure AVD

pattern
i4 managed IT werkplek team

Samen creëren
we meer kansen.

Wij zien ons als verlengstuk van onze klanten. Alleen op deze manier kan een partnership écht succesvol zijn. Onze focus is om bedrijven in hun kracht te zetten met onze toegevoegde waarde, en de kwaliteit te borgen door onze samenwerking met de grootste leveranciers uit de markt, onder andere Microsoft en Cisco. Vanuit deze leveranciers heeft i4 een partnership opgebouwd dat twee kanten op werkt.

Leer ons kennen