Hoe Secrid de betrouwbaarheid en stabiliteit van haar netwerk vergrootte met Meraki - i4
wave
Alle klantcases

Managed Network Services

 

Hoe Secrid de betrouwbaarheid en stabiliteit van haar netwerk vergrootte met Meraki

rocket-orange
Vlekkeloze configuratie Bij verhuizing
data-line-IT
31 kilometer Netwerkkabels
Minder complex, stabieler en sneller Managed Networking Services
all-wallets_hero_0

Secrid produceert RFID/NFC-veilige wallets sinds 2009 en is honderd procent Nederlands. Wat begon als een klein bedrijf, is nu een succesvolle onderneming met meer dan honderd werknemers en duizenden verdelers in 60 landen.

De uitdaging

Mike Vos is IT-Manager bij Secrid en maakt deel uit van een team van acht personen. Hij is verantwoordelijk voor het volledige netwerk en alles wat daarmee verbonden is, van VoIP-toestellen tot zelfs de zonwering van het kantoor.

Toen Mike startte bij Secrid, was het netwerk een van de eerste zaken die hij wilde aanpakken. Via een tip kwam hij terecht bij Cisco Meraki en ontdekte hij de netwerkapparatuur tijdens een gratis proefperiode.

Op die manier kon hij zonder kosten de apparatuur en het Meraki dashboard testen. “Eigenlijk wist ik al vrij snel dat Meraki perfect paste bij wat wij nodig hadden en waar we absoluut op konden gaan doorgroeien. En dat is intussen ook gebeurd,” zegt Mike.

Secrid verhuisde onlangs naar een nieuw kantoor en daar kwam uiteraard heel wat bij kijken. Mike bouwde het volledige netwerk op de nieuwe locatie en na het loskoppelen van de oude netwerkapparatuur, kon er nog geen uur later opnieuw gewerkt worden.

pattern
Case i4

Download de volledige case

Businesscase_Secrid_i4_cisco-meraki.pdf