Hillstar vergrootte de veiligheid en beheersbaarheid van zijn netwerk met Meraki. - i4
wave
Alle klantcases

Ze hebben ons goed geadviseerd en de uitvoering was volledig volgens afspraak.

Hillstar Business Solutions

solutions-orange
Kortste weg Naar diverse cloudapplicaties
Veiligheid Secure VPN
rocket-orange
Snelheid Netwerk & dataverbindingen

Hillstar Business Solutions is gevestigd in Veenendaal. Hillstar zorgt ervoor dat data wordt getransformeerd naar bruikbare informatie. Dit is een proces dat dagelijks herhaald wordt. Hillstar zorgt er dan ook voor dat deze processen gecontroleerd worden. Ook begrijpt Hillstar dat iedere organisatie streeft naar groei. Daarom is het voor Hillstar geen probleem om mee te groeien, omdat de dataverwerkingsprocessen makkelijk bij gescherpt kunnen worden. Zo is de data van de klant altijd goed vertaald naar de juiste informatie, zodat iedere klant alle bedrijfsprocessen kan blijven verbeteren.

Hoe Hillstar de veiligheid en beheersbaarheid van zijn netwerk vergrootte met Meraki

i4 beheert het volledige netwerk van Hillstar. Dit betekent dat er is gezorgd voor een volledig veilige internetverbinding, werkplekbeheer, security voor dit netwerk en het verzorgen van de hardware waar de medewerkers gebruik van maken.

Managed Netwerk en Cisco Meraki

Veiligheid van het netwerk is van groot belang als de organisatie een groot aantal medewerkers heeft. De diensten die Hillstar aanbiedt moeten continu gemonitord kunnen worden. Hierdoor is er een groot en vooral altijd werkend netwerk nodig. Dankzij Cisco Meraki heeft Hillstar volledig inzicht in het netwerk. Zo worden bedreigingen van zowel binnen als buitenaf snel gedetecteerd, waardoor er geen beschadigingen kunnen ontstaan aan de bestanden van de medewerkers van Hillstar.

Ook is het binnen een grote organisatie belangrijk dat er een beveiligde verbinding is tussen apparaten en internet. Dankzij de Meraki VPN-verbinding zijn de apparaten ten alle tijden verbonden met een veilige verbinding. Dit geldt voor internetverbindingen op de zaak, thuis of op locatie. Ook is er een gastennetwerk beschikbaar bij Hillstar voor bezoekers. Deze verbinding is gescheiden van het netwerk van Hillstar en ook veilig voor elke persoon die hier toegang tot heeft.

Overzicht dankzij het Meraki Dashboard

Dankzij het Cisco Meraki dashboard kan worden weergegeven welke apparaten en medewerkers er actief zijn binnen het netwerk. Nauwkeurige locatie kan worden weergegeven door de verbinding met de verschillende switches, die je kunt lokaliseren via het dashboard. Ook mobiele apparaten zijn te zien dankzij Meraki’s Mobile Device Management, ook wel MDM.

Mobile Device Management

Dankzij mobile device management kunnen mobiele apparaten beveiligd en afgeschermd worden. Zo kunnen zelfs apps zoals sociale media worden afgesloten tijdens werktijd, zodat hier geen toegang tot is. Bring your own device, het meenemen van een eigen apparaat is ook geen probleem, omdat alle informatie af te schermen en te managen is via MDM.

Bestandsbeheer

Binnen een grote organisatie als Hillstar werken een groot aantal mensen op een groot aantal afdelingen. Ook worden er bestanden gedeeld met klanten en partners. Niet iedereen heeft recht op toegang van deze bestanden. Door rechten toe te kennen aan mappen en bestanden, kan Hillstar zelf indelen welke persoon toegang heeft tot welke mappen. Zo komt iedereen bij de juiste informatie terecht en zijn de bestanden beschermd en afgeschermd.

Toekomstplannen

Dankzij de innovatieve oplossing van Meraki beschikt Hillstar ten alle tijden van de nieuwste apparatuur, software en beveiligingsprogramma’s. Meraki blijft continu ontwikkelen op het gebied van techniek en Security. In het huidige klimaat blijven malware aanvallen een groot gevaar. Meraki speelt hier op in, door de Security-software en systemen te blijven verbeteren. Zo is Hillstar nu en in de toekomst optimaal beveiligd met de hulp van i4 en Cisco Meraki.

Ben je benieuwd wat i4 voor jouw bedrijf kan betekenen? Lees hier meer over onze Managed Networking Services of neem contact op met onze Meraki professionals

pattern

Download de volledige case