Bartosz kiest voor de betrouwbare en stabiele infrastructuur van Cisco Meraki. - i4
wave
Alle klantcases

Managed Networking Services

Bartosz kiest voor de betrouwbare en stabiele infrastructuur van Cisco Meraki.

rocket-orange
Complete controle over alle data Met het Meraki dashboard
wifi-orange
Betrouwbaarheid en stabiliteit Met een Meraki MX Firewall
Betrouwbare ICT-infrastructuur Als belangrijke randvoorwaarde
IT Case Bartosz

Bartosz heeft gekozen voor een Meraki MX firewall en access points van het type Meraki MR42. Daarmee kiest deze organisatie voor een betrouwbare infrastructuur. Geen vreemde keuze voor deze club van 150 ICT-consultants. 

Vanuit Veenendaal en Den Haag test Bartosz softwaresystemen van de top 250 Nederlandse bedrijven in onder andere finance, overheid en industrie. Het zijn testers die ‘high impact’-applicaties en systemen analyseren, risico’s blootleggen en barrières wegnemen met maar één doel: een bijdrage leveren aan de dienstverlening van haar klanten.

Kiezen voor stabiele en betrouwbare infrastructuur

Het hebben van een stabiele en betrouwbare ICT-infrastructuur is een belangrijke randvoorwaarde voor het doen van onze business,“ zegt Maarten Piepers (Manager bij Bartosz). “De combinatie van de dienstverlening van de Cisco Meraki Professionals van i4 en de hardware en tooling van Meraki maakt dat wij sinds de implementatie van deze infrastructuur geen tijd meer verliezen aan niet-beschikbare systemen. De uitgebreide monitoringfuncties van Meraki zorgen er bovendien voor dat Cisco Meraki Professionals proactief de settings van onze infrastructuur verder kan aanpassen aan onze specifieke gebruikskenmerken.”

pattern
Case Bartosz i4

Download de volledige case

Businesscase_Bartosz_i4_cisco-meraki.pdf